Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS
strana 1 od 1
autor
twinsfz
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Pozdrav!
Molimo Vas za neke informacije vezane za smeštaj Papus, koji smo uplatili preko agencije Astra.
Prvi put letujemo na Sitoniji, pročitali smo gotovo sve postove,ali nismo pronašli podatke o ovoj vili, i  plaži u tom delu Sartija.
Hvala što ste nam lepim i korisnim tekstovima na ovom sajtu probudili želju da upoznamo i ovaj deo Grčke!
p.s.izvinjavam se, prethodno mi  je "otišao " prazan post :)





10699
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

KUĆA PAPUS - Novi Sarti

Smeštena na samom početku dela Novi Sarti u visini kuća Aristotelis, Berlin, Rena.. udaljena je 50-tak metara od plaže i to dela koji je uređen i pokriven sadržajima... Kuća je starija i kada se detaljno pregleda primećuje se sledeće... Smeštajne jedinice nalaze se u visokom prizemlju, gde su dupleksi predviđeni za smeštaj 2-5 osoba. U pitanju su sobe broj 1,2,3 i 4, a potpuno identične sobe nalaze se i na prvom spratu, to su sobe 5,6,7 i 8. Svi dupleksi su komotni iznutra i raspolažu sa dve odvojene spavaće sobe... Unutar soba su predsoblja gde se nalaze sto i stolice za ručavanje jer su terase prilično uske i neprikadne za tu namenu... Kuhinja je izdvojena i sa osnovnom opremom, kao i kupatila... 

Počevši od ulaznih vrata u sobe smeštene u visokom prizemlju  i na prvom spratu vidi se da je kuća prilično skromna, nameštaj je stariji, ali ono što najviše izaziva loše utiske je dosta krozije koje ima kako na ogradama terasa tako i na klima uređajima... Sve sobe raspolažu klima uređajima čije se korišćenje doplaćuje po danu, 5e odnosno 8e ako smeštajna jedinica ima dve klime, tu su i LCD televizori sa SAT TV i wi-fi.

Na drugom spratu nalaze se studija koja su novije izgradnje, a takva je i unutrašnjost. Ulazna vrata su PVC, oprema korektna, a ono što najviše pleni je pogled sa terasa svih soba na ovoj etaži... Terase imaju drvene nastrešnice i zaista prelep pogled na more i Atos...

Dakle sve u svemu jedna od skromnijih kuća u ponudi Sartija ali kada se uzmu u obzir povoljnija cena zakupa, prostrana unutrašnjost i odlična lokacija ova kuća može za nekog biti korektan izbor. Ova kuća izdaje se u smenama od 10 dana počevši od 10.maja pa do 6.septembra kada se smene menjaju na 9 dana sve do kraja sezone 3.oktobra. U neposrednoj blizini kuće nalaze se minimarket i najbolja pekara u Sartiju Artohore, a preko puta kuće je taverna Kod Barba Jorgosa. I na kraju zaključak, rekao bih da je problem ove kuće jedino nezainteresovanost vlasnika da se neki zapravo sitni nedostaci reše pred sezonu. Ovako ostaje mogućnost da će neki gosti pokazati nezadovoljstvo ukoliko odaberu baš ovu kuću. Po mom mišljenju na skali 1-5 ova kuća dobila bi 3- Na kraju evo i aktuelnih fotografija nastalih juče, 26.marta 2017. kada je urađena prva inspekcija kuće pred početak nove sezone.




































10682
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
twinsfz
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Zahvaljujemo Vam na brzom,detaljnom i iskrenom odgovoru, kao i na "svežim"slikama koje nam pokazuju realno stanje smeštaja. Preostaje nam samo da se nadamo da ćemo sa terase našeg apartmana br. 6 (na prvom spratu) videti bar delić tog prelepog mora i okruženja, što nam je mnogo bitnije od tih sitnijih nedostataka. I blizina pekare i marketa nam je vrlo korisna informacija,obzirom na to da prvi put dolazimo u Sarti. Nadam se da ta taverna nije previše bučna, iz nekih drugih tekstova shvatili smo da je to mirniji deo mesta.Mi naš mozaik slažemo zahvaljujući Vašim savetima i zanimljivim postovima-puno ste nam pomogli,hvala!


Komentari:

sitonija
Nema na čemu, baš juče sam detaljno obišao i tu kuću tako da je sve izneseno činjenično stanje. Å to se tiče pogleda na more, deo plaže i Atos imaćete ga i iz spavaće sobe, a svakako i sa terase. A evo i fotografija od juče baš iz dupleksa 6 gde možete na prvoj slici videti pogled iz spavaće sobe, a na sledećim pogled sa terase na tavernu, more i Atos, zatim pogled u pravcu pekare preko puta koje je i pomenuti najbliži minimarket. U pravcu velikog parkinga na nekih 50m imate još jednu manju pekaru poslastičarnicu, a preko puta nje još jedan minimarket. Taverna nije bučna, gazde su ljudi koji su dugo radili u Nemačkoj i poprilično poprimili njihov sistem ponašanja. Na poslednje dve slike možete videti i "sitne" nedostatke koji nisu funkcionalne, ali jesu estetske prirode i prava sramota za sistem koji u Grčkoj nažalost prolazi. Ova kuća nije u mojoj nadležnosti pa će verovatno ti nedostaci ostati i u sezoni. Nešto slično imao sam lani u kući Jordan ali za 2-3 dana posla sredio i ogradu i klime. Doduše radila je čelična četka i šmirgla ali nakon dva sloja farbe sve je izgledalo mnogo drugačije. A i ja sam nabacio lepu preplanulu boju zbog celodnevnih boravaka na Suncu. Eto em lepo, em korisno. Vama sve najbolje pa se vidimo u Sartiju i naravno stojim vam na raspolaganju i ovde i tamo za sve što zatreba, pogotovo ukoliko imate nameru da Sitoniju osvajate na aktivan način.










napisano: 2019-02-05 21:34:14

10694
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
twinsfz
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Srećni smo što postojite!Veliki pozdrav od (još jedne) porodice kojoj ste svojim trudom, dobrom voljom i pozitivnom energijom dali pravi uvod u jedno lepo letovanje-vidimo se u Sartiju!



10711
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
MajaTetovo
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Zdravo, uplatili smo Vilu Papus i dodeljena nam je soba 10. Zamolila bi vas ako imate slike te sobe da mi poshaljete.

Hvala unapred pozdrav iz Makedonije





10536
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Sarti - KUĆA PAPUS
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com