Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Kampovi - ARMENISTIS
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

BATTLE OF THE BEST ARMENISTIS 2018

I ove godine u kampu ARMENISTIS biće održan Summer street-dance festival pod nazivom BATTLE OF THE BEST. Petu godinu za redom na tri stejdža posetioci će biti u prilici da uživaju u programu festivala. Festival se otvara 28.juna 2018. godine i trajaće četiri dana, odnosno do 1.jula 2018. Uskoro se očekuje i objavljivanje zvaničnog programa i liste učesnika ali ono što je sigurno je da će ponovo u kampu odjekivati muzika velikog broja nacionalnih i internacionalnih dance grupa i DJ-eva.





Svoje učešće već su potvrdili dance grupa BIMBOY, house/hiphop zvuke posetioci će doživeti uz FUERZA NEGRA, a očekuje se i učešće ženske dance grupe OVERTHOSE koje će imati svoj specijalni nastup.







Dakle, biće u ARMENISTISU ponovo velika žurka, a dobar provod zagarantovan. Za posetioce festivala obezbeđen je i smeštaj u sklopu kampa po povlaštenim cenama kao i besplatni bus transfer od Soluna i nazad, a dok ne dobijemo zvanični program za ovogodišnji festival, evo cenovnika koji je bio aktuelan za vreme festivala održanog u leto 2017. godine.

 







10684
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Kampovi - ARMENISTIS - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Kampovi - ARMENISTIS
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com