Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO
strana 1 od 1
autor
PatuljaC
grupa: user
broj postova: 13
reputacija: 1

U ovom malom vikend naselju sam boravila 2008.godine. Smeštaj smo, preko neta, našli u Top studiu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Karidi plaže.

Top studio se nalazi na jednoj prostranoj poljani, na kojoj nema hlada, odnosno postoje dve masline koje prave hlad. Sami smeštajni kapaciteti su udaljeni od saobraćajnica, tako da slobodno deca mogu da se puste da se igraju u "dvorištu" koje nije ogradjeno, bez bojazni da će izaći na ulicu. A i ta jedna uličica koja prolazi pored studia je lokalni put za Karidi plažu, tako da saobraćaj nije gust.

Gazde Top studia su vrlo ljubazne: otac je po ceo dan u piceriji i pravi pice; majka sa još jednom ženom obilazi i čisti studie; dok ćete se najviše "družiti" sa njihovom decom (sinom i ćerkom) koji i odgovaraju na mail-ove i komuniciraju sa gostima. Razlog: roditelji na znaju ni jedan drugi jezik osim grčkog , što uopšte nije smetnja. Za sve im se možete obratiti i za sve pronaći rešenje. Vrlo su ljubazni i sa tim smo zaista prezadovoljni.

Posteljinu menjaju (ako se dobro sećam) svakog petog dana, svakodnevno ostavljaju toalet papir ispred vrata i jedino što mi se nije svidelo, što ni jednom za vreme našeg boravka tamo, nisu ušli u studio i očistili ga, već smo sami brinuli o higijeni. Sve to i nije tako bilo loše (navikla sam sama da čistim iza sebe ), ali mi je smetalo što ni jednom nisu ušli unutra da oribaju kupatilo (na primer), jer, nije baš zgodno (bar meni) da i na letovanje nosim rukavice i sredstva za čišćenje kupatila , (obzirom da smo tramo bili smešteni tri nedelje) ali dobro i to se "prebrodi".

U dvorištu Top studia postojala je jedna ljuljaška i jedan tobogan za decu, a svi smeštajni kapaciteti u prizemlju imaju direktan izlaz na travu (ukoliko se odlučite za letovanje u ovom mestu, obavezno tražite studie 9 ili 10 - imaju najbolji položaj ). Pice koje oni prave su fenomenalne. Mislim da ona porodična košta oko 13 evra i za nas četvoro sasvim dovoljna za jedan obrok.

I na kraju ono glavno, mi smo za period od 20.jula do 10.avgusta (špic sezone) četvorokrevetni studio plaćali 55 evra, što, po meni uopšte nije mnogo (gledajući cene na nekim drugim mestima na Sitoniji i uopšte u Grčkoj). Jer, studio je zaista prostran. Unutra se nalazi jedan bračni krevet i dva pojedinačna. Kupatilo je sa tuš kabinom, kuhinja se nalazi na ulasku u studio i ima onaj manji frižider i mini šporet sa tri ringle i rernom; i tu se nalazi još jedan orman i jedna "kao" polica.U kuhinji se, takodje, nalaze i svi potrebni sudovi za pripremanje hrane.

U svakom slučaju, kada bih ove godine ponovo tražila smeštaj u Vourvourou, sigurno je da bih ga potražila u Top studiu :)



Komentari:

sitonija
TOP STUDIO - Vourvourou


napisano: 2012-01-04 19:43:22

11146
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
mungi
grupa:
broj postova: 1
reputacija:
Samo da potvrdim da je sve sto je patuljaC napisala tacno! Licno sam proverila! :) Smestaj je za svaku preporuku. Karidi beach jedna od najlepsih, sa prirodnim hladom, dugim plicakom, idealna za decu i brckanje uz igru u vodi.

Ono sto retko ko spominje su ose! Hranu smo tokom dana konzumirali iskljucivo u apartmanu, nocu nije problem. Pa ipak, za tako dugo letovanje i nas osmoro, nikoga ni jedna osa nije ubola, eto. :)

Flying bee in a marquee



Komentari:

Bokins
Slazem se sa mungi za Karidi....ali ima jos jedna plažica...tako divna , a opet neki je ne mogu tako lako pronaći...FAVA...nekih 600-800 metara..(može i bicikolm da se stigne)...... jel tako mungi i patuljaC?
napisano: 2019-02-05 21:34:14
sitonija
Hajde da razjasnimo prilaz plaži FAVA. Od KARIDI-ja se krene ka jugu putem kroz posed sa luksuznim vilama. Ubrzo nailazite na crkvicu koja je nepogrešiv orjentir za Favu.



Put koji se vidi ispod crkvice je put...



koji vodi do parkinga...



a onda stazicom koja vodi do FAVE.



Ili jednostavno prema koordinatama GPS(N40.1846896/E23.8181817) i FAVA je osvojena!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
mungi
ah, da nije bilo Fave, boki nas nikada ne bi ni zapmtio...a ni mi njega :) jos da se sretnemo na plazi...
napisano: 2012-01-04 23:18:26
PatuljaC
Ose!!!! Vrlo interesantna "pojava" na celoj Sitoniji. Prva dva dana ti smetaju,a posle toliko navikneš na njih da ih više i ne primećuješ. ÄŒak su i klinci vrlo brzo naučili da otvorenu konzervu pića na plaži moraju pokriti da ne bi neka osa slučajno "uletela" unutra (pri tom, termin klinci podrazumeva onog najmladjeg, koji je tada imao samo 3 godine)! A Fava! Rekoh ja da ću zbog nje morati da se vratim u Vourvourou, kad tad! Ono što još, možda, može da zasmeta na Karidi plaži su iglice od borova, koje znaju da se zabadaju u stopala. I za to postoji rešenje, naraFski: ne izuvati papuče na pesku!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
Bokins
Nije problem borovih iglica, treba ici levo ka stenama ...tamo ih ima manje ... a ako ste obisli sa desne strane Karida, gde su privatne vile, tamo noge upadaju u pesak ili sitan sljunak, tamo nema uopste guzve...nije lep pesak
napisano: 2012-01-05 12:46:24
mungosava
ljudi idu na sitoniju zbog sunca, mora, lepih plaza...a patuljaC i ja cemo ici samo zbog bokinsa :)
napisano: 2012-01-05 16:49:55

11083
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
mungosava
grupa: user
broj postova: 36
reputacija: 2

TOP STUDIO apartmani se nalaze u zasebnoj, novoj zgradi, odmah pored pizzerie. Kao sto je patuljaC napisala, prizemlje i studio 9 i 10 su idealni za porodice sa decom jer se terasa nastavlja na travnjak dovoljno velik za fudbal, a na kojem su i klackalice, ljuljaske i tobogan.



11139
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
PatuljaC
grupa: user
broj postova: 13
reputacija: 1

evo sličice novijeg dela Top studia

i onoga što se dešavalo u večernjim satima





11147
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
PatuljaC
grupa: user
broj postova: 13
reputacija: 1

eeeeee, i ja sam tražila ovakvu sličicu, kao mungi



11229
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
PatuljaC
grupa: user
broj postova: 13
reputacija: 1

Na njihovom sajtu sam videla da je na livadi "nikao" bazen. To je sad prava uživancija :)


Komentari:

sitonijanadlanu
Odličan smeštaj, sjajan sajt i informacija koju svakako treba ilustrovati i na ovoj temi. Dakle sajt TOP STUDIOS-a jer slike ipak govore više od reči.


napisano: 2019-02-05 21:34:14

11118
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
mungosava
grupa: user
broj postova: 36
reputacija: 2

TOP STUDIOS I PIZZA TOP su i pre par godina bili za svaku preporuku, ali sada...vredni domacini su toliko toga uradili da boravak u njihovim studijima i u restoranu ucine jos primamljivijim, tako da vec znam gde cu sledece godine letovati :)

U Vourvourou, na odlicnom mestu, neposredno uz prelepu Karidi plazu nalazi se ovo poveliko imanje, ima novu oznaku, predivno osvetljenu nocu.


Restoran Pizza Top


Obezbedjen natkriven parking, hlad ceo dan :)


A i vama ce biti prijatno u hladu, dok uzivate u odlicnoj hrani, hladnom picu, a sve okruzeni savrseno uredjenim dvoristem.



majska ponuda:




I sve to dok se deca igraju, na travi, daleko od saobracajne guzve.


Jedna od promena, trava na ovom zaista velikom dvoristu ce ubuduce biti zelena tokom celog leta, zahvaljujuci pumpama za zalivanje.


I naravno, bazen, izgradjen prosle godine, sada spreman za upotrebu.


Smesten izmedju kuce sa studijima i pizzerije.


Mozete sedeti za stolom, konzumirati pice ili igrati drustvene igre...


Ili se mozete izlezavati u natkrivenim lezaljkama, citati knjigu, surfovati netom ili jednostavno dremati :)


I uz sve to piti hladne ili tople napitke iz bara pored bazena...


Ili uzivati u bazenu :)


Uvidjajuci zelje gostiju,  domacini su poravnali teren oko kuce i sad SVI studiji u prizemlju izlaze direktno na travu! 


Oko svakog drveta su napravili kameni zid


A kod rostilja iza kuce su napravili veliku nadstresnicu, ispod koje su dva ovalna stola sa po sest stolica, cesma iznad ozidane sudopere i radni deo za pripremanje hrane, a uz rostilj igracke za decu, ljuljaske, tobogan...


Hello Giorgos, best regards to Vasiliki and your parents :)

See you in July! :)




Komentari:

mirarbi
Izgleda super! Mnogo bolje nego 2010. Još da ima više većeg drveća na toj poljani oko kuće, koje bi pravilo hlad, a posebno na delu gde su tobogani i ostale zezalice za decu, bilo bi extra.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11101
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
maja
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Ovo bas lepo izgleda!
Posto smo morali da odustanemo od letovanja u junu zbog nekih nepredvidjenih okolnosti, sada razmatramo septembar. U Magda house ima mesta tek od 10. septembra, pa trazim druge opcije. Ovo mi se bas svidja, samo me malo plasi to sto je dan u septembru kraci, a ovo je istocna strana... Ako neko ima iskustva sa letovanjem u septembru na istocnoj strani volela bih da podeli... Da li je plazica Karidi prebukirana i u septembru?




11100
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
autor
mmakica
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

a ako je top studio  zauzet?
ima li nesto jo a da je ok cena ?




11107
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 9
idi na dno idi na vrh
autor
MikiD
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Deluje fantastično. Mi smo već gotovo rešili da rezervišemo studio. Samo još jedno me brine - da li je lokacija noću mirna? Npr. da li picerija predstavlja mesto za noćne izlaske isl? Molim sve koji su bili za informaciju. Hvala

PS. Srdačan pozdrav autorima sajta. Zaista je informativan

Miroslav




Komentari:

sitonija
Ne brinite, Vourvourou nije mesto gde se trazi provod i nocni izlasci, a gazde picerije PICA TOP vode racuna o svojim gostima.
napisano: 2013-05-21 06:47:09

11198
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 10
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

TOP STUDIOS -  Vourvourou je uradio dosta toga u pripremi za sezonu 2014. Pre svega kuća je kompletno okrečena iznutra i spolja, a promenjene su i boje tako da sada kuća bež, a terase svetlo braon. Osim toga izmenjene su boje i na ležaljkama kod bazena gde su sada sunđeri narandžasti. U svim sobama zamenjeni su TV uređaji i to LCD od 42 inča, a uvedena je i kablovska CATV sa ponudom i srpskih kanala. Instaliran je nov sistem GREEN SOLAR za zagrevanje vode koji koristi vakuumirane cevi. Oko cele kuće postavljene su i kamene staze koje vode od apartmana do bazena pa sada sve izgleda još urednije.

Uz sve već dobro poznate kvalitete ovog smeštaja samo da napomenem da je kuća potpuno spremna za nastupajuću sezonu, a trenutmo ovde kao i po celoj Sitoniji ima dosta gostiju iz Bugarske jer kod njih se slavi od 1-5. maja pa su mnogi odlučili da ovih par dana provedu na moru.









 




11146
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 11
idi na dno idi na vrh
autor
Sanimar
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Pozdrav! Nova sam na forumu i imam hiljadu oitanja, li trudim se pretragom da naidjem na vecinu odgovora da se ne bi teme ponavljale. Konkretno me zanima za smjestaj Vurvuru hotel ili Top studio, nas je 2 odraslih i bebana od 15 mjeseci. Ponuda je sto se tice usluge b&b u oba, a razlika u cijeni 200€. Cim je razlika tolika jasno mi je da vise mogucnosti nudi Top studio, ali da li bi mi neko rekao nesto vise o situaciji u hotelu Vurvuru. Kraj juna je u pitanju.
Hvala puno i srdacan pozdrav!




10928
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO - Post broj: # 12
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Vourvourou - TOP STUDIO
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com