Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Restorani, snabdevanje - Taverne - TAVERNA ARISTOS
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

TAVERNA ARISTOS - odlična hrana, uzoran domaćin i nešto mnogo više

Taverna Aristos - Ormos Panagias Taverna Aristos- u uličici uz luku Ormos Panagias Taverna Aristos - bašta sa puno hlada Taverna Aristos - sa pogledom na brodove u luci Aristos - taverna Grčke tradicionalne kuhinje Aristos - uzoran domaćin na usluzi gostimaTaverna Aristos - Ormos Panagias Taverna Aristos - poluotvorena bašta uz tavernu Taverna Aristos - jelovnik raznovrsne ponude odlične hrane Taverna Aristos - bašta za prijatan ručak na obali mora


Taverna Aristos iz godine u godinu potvrđuje reputaciju najbolje taverne u mestu Ormos Panagias. Smeštena na izuzetnoj lokaciji na samoj obali mora i sa pogledom na lučicu Ormos Panagias, ribarske čamce i brodove koji odavde polaze na krstarenja oko Atosa.

Osim prijatnog ambijenta i odlične hrane ovde će vas uvek sačekati ljubazno osoblje na čelu sa uzornim domaćinom i gazdom po kome ova taverna i nosi ime Aristos. ÄŒovek posvećen svom poslu ali i ronjenju u cilju vađenja školjki koje sasvim sveže dobijate na trpezi. Pored ribljih specijaliteta i plodova mora taverna nudi i sve vrste jela sa roštilja kao i jela tradicionalne Grčke kuhinje. Uz salate i vrhunska vina vaš ručak biće ispunjen zadovoljstvom do poslednjeg zalogaja.

Cene nešto jače u poređenju sa Sartijem ali uobičajene za mesto Ormos Panagias gde svakodnevno dolazi na desetine autobusa koji dovoze zainteresovane za krstarenja oko Atosa. U svakom slučaju Taverna Aristos predstavlja mesto gde ja sa mojim gostima obavezno svraćam kada obilazimo Sitoniju, a put nas dovede u Ormos Panagias. Nekad ručamo, nekad samo popijemo piće ili kafu, ali svaki put uživamo u trenucima provedenim među prijateljima, a Aristos to jeste u svakom pogledu.



Pozicija taverne Aristos na Google mapi

korisni linkovi:




10937
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Restorani, snabdevanje - Taverne - TAVERNA ARISTOS - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Restorani, snabdevanje - Taverne - TAVERNA ARISTOS
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com