Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Restorani, snabdevanje - Taverne - PAUL'S TAVERN
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

PAULS  TAVERNA  - Parthenon - zadovoljstvo sa pogledom u beskraj

Taverna Pauls - Parthenon Taverna Pauls- taverna tradicionalne Grčke kuhinje Taverna Pauls - bašta u hladovini sa panoramskim pogledom Taverna Pauls - detalji koji oplemenjuju Taverna Pauls  autentična arhitektura Taverna Pauls - mesto gde se osećate prijatno Taverna Pauls - pogled na ostrvo Kelyfos i zaliv Toroneos Taverna Pauls - kvalitetna i raznovrsna hrana Taverna Pauls - zalasci sunca sa pogledom na Olimp Taverna Pauls - folklorno muzički program subotom


Etno selo PARTHENON nalazi se u brdima na nekih 4km istočno od NEOS MARMARAS-a i predstavlja mesto gde možete doživeti duh dobrih starih vremena. Uz autentičnu arhitekturu i sačuvane običaje i tradiciju PARTHENON je poznat i po izuzetnim tavernama, a jedna od najboljih u ovom kraju je PAULS TAVERNA smeštena na vidikovcu odakle se pruža fantastičan pogled na ceo zaliv Toroneos, ostrvo Kelyfos, kompleks Porto Carras, Kassandru, a kada je vidljivost dobra odavde se vidi i planina Olimp.

Taverna raspolaže sa dve bašte sa celodnevnom hladovinom, objekat je autentične arhitekture sa puno zelenila, cveća i dekoracije. A kuhinja naravno prvoklasna sa kompletnom ponudom Grčke tradicionalne kuhinje. Osoblje i gazdarica Anna su vrlo ljubazni, a atmosfera krajnje domaćinska i prijateljska. U sklopu taverne nalazi se i deo za prodaju domaćih proizvoda, kvalitetnog vina iz sopstvene proizvodnje, likera na bazi bilja, hladno ceđenog maslinovog ulja, a u ponudi su i domaći med kao i razne vrste začina. Svake subote uveče organizuje se i folklorni program sa živom muzikom, a prijatna atmosfera nastavlja se do duboko u noć.

Sve u svemu PAULS  TAVERNA predstavlja mesto gde Sitoniju možete doživeti na nekim sveobuhvatnijim nivoima, a to je prilika koju ne bi trebalo propustiti. Ovo je ujedno i mesto gde se standardno zaustavljamo na kružnim obilascima Sitonije, a moji gosti ovde uživaju u ručku i pogledu u beskraj ili iskoriste priliku da kupe prikladne poklone koje će poneti kući.



Pozicija taverne Pauls na Google mapi

korisni linkovi:



Komentari:

PatuljaC
Jagnjetina im je fenomenalna, a i liker koji se pije posle jela! U flaši ima taman toliko da četvoro ljudi može da jede "normalno", a da samo jedan pije liker :))))))))
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10960
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Restorani, snabdevanje - Taverne - PAUL'S TAVERN - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Restorani, snabdevanje - Taverne - PAUL'S TAVERN
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com