Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Neos Marmaras - KOŽA I KRZNA
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

PAPAGEORGIOU - Neos Marmaras - prodavnica kože i krzna

Papageorgiou - centralni trg u Neos Marmarasu Papageorgiou - prodavnica garderobe od kože i krzna Papageorgiou - veliki izbor modela kožnih jakni Papageorgiou - veliki izbor boja Papageorgiou - kožne jakne svih veličina Papageorgiou - izbor modela za sve uzraste Papageorgiou - jeftine kožne jakne Papageorgiou - sopstvena proizvodnja ili modeli iz uvoza Papageorgiou - ponuda garderobe od krzna Papageorgiou - kvalitetan izbor -  povoljne cene


Na centralnom trgu u NEOS MARMARAS-u i to onom pre crkve, a uz mol i luku nalazi se prodavnica sa velikim izborom garderobe od kože i krzna. U pitanju je radnja PAPAGEORGIOU koja osim prodaje ima i svoju sopstvenu proizvodnju i studio za dizajn.

Vlasnik radnje CHRISTOS PAPAGEORGIOU inače vrlo komunikativan i uvek spreman da se posveti kupcu dok ovaj ne odabere pravi model. A izbor je zaista velik i primeren različitim starosnim dobima i interesovanjima kupaca. Osim toga u prodavnici rade i dve devojke koje govor srpski tako da problem u komunikaciji ne postoji. Cene su izuzetno povoljne, a česte su i akcije i rasprodaje određenih modela ili veličina. Cene kožnih jakni idu od 50 evra pa na više, u ponudi su ženski, muški modeli, a postoje i dečiji program.

Osim iz sopstvene proizvodnje ovde možete kupiti i modele iz uvoza, najčešće Italije. Uz jakne u ponudi je kožna galanterija, a veliki je izbor  bundi i šubara od kvalitetnog krzna. Telefon prodavnice je +30 23750/72173 otvorena je preko celog dana tokom cele sezone, a za goste sa kružnog obilaska Sitonije obezbeđene su dodatne pogodnosti.

LEATHER FASHION PAPAGEORGIOU, centralni trg u mestu Neos Marmaras odmah uz prodavnicu prirodnih sapuna i začina i fast food restorana POLDO.





Komentari:

Tajci
Zna li ko kako se krecu cene za krznene prsluke?
napisano: 2013-01-15 13:59:49
sitonija
Krzneni prsluci postoje u velikom broju modela, a cene se kreću od 100-1000 €
napisano: 2019-02-05 21:34:14
sitonijanadlanu

Pozicija prodavnice kože i krzna na Google mapi

napisano: 2019-02-05 21:34:13

11250
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Neos Marmaras - KOŽA I KRZNA - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Neos Marmaras - KOŽA I KRZNA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com