Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Plaže - East coast - EAST COAST
strana 1 od 1
autor
maloprase
grupa: user
broj postova: 16
reputacija: 2

Kriaritsi

Interesantna plaza juzno od Sartija. Pronasli smo je sasvim slucajno, lutajuci kroz najcudnije lavirinte, isprepletane puteve koji ne vode nikud, osecaj je kao da resavate neku zagonetku iz Politikinog zabavnika :) Pored plaze nalazi se kamp koji meni deluje prilicno divlje i neuredjeno, gomila kamp kucica u redu, bez ikakvog hlada, kao u pustinji. Kad smo mi bili na plazi sem nas je bila samo jos jedna porodica Nemaca, sto celokupnoj atmosferi dodaje onaj osecaj kao da ste sami na svetu, sto obozavam. Plaza mi se dopala ali ne preporucujem je onima sa malom decom, pesak je krupan pa noge propadaju kroz njega a plicaka gotovo da nema, dobila sam upalu misica dok sam presla sa jednog kraja plaze na drugi

I naravno neverovatni pogled na Atos



Komentari:

sitonija
Uz moje divljenje načinu na koji ste pronašli ovu plažu malo objašnjenje mreže lavirinata kojim ste stigli, a i očigledno uspešno vratili se sa KRIARITSIJA. Naime u pitanju je davno napušteni vojni poligon, čitav splet ulica, stepenica, ćorsokaka... ali i dva sigurna izlaza iz ove zavrzlame. Jedan na mestu početka spuštanja na plažu KLIMATARIA, a drugi izlazi na magistralu, neposredno pred KALAMITSI. GPS koordinate i detaljniji opis ove zagonetke imate na linku LAVIRINTI uz napomenu da je ovo jedini put do fantastičnih plaža PRASSOU i KRIARITSI. Dakle malo pripreme je neophodno kako se spuštanje na ove plaže ne bi pretvorilo u noćnu moru.
napisano: 2019-02-05 21:34:14
maloprase
:) U potrazi za Klimatariom, ne znajuci da se ona nadovezuje na Tourkolimnionas, a pre toga smo ugledali neku oznaku na putu za ovu plazu i uputili se ovamo. Jako interesantno iskustvo, potpuno ludilo od puteva, a onda u sred nedodjije neki kokosinjac i neke kokoske koje se tako setaju, nigde zive duse, nadrealno :) Ali smo izgleda imali srece, nismo se predugo vozili tuda. Secam se da sam citala o ovim lavirintima u SND, ali nam nije bilo u planu da to i overimo, ali eto, covek planira Bog se smeje :)
napisano: 2012-02-02 19:58:17
mungosava
ko god zeli avanturu, tamo gde je najmanje ocekuje ... obavezno neka pronadje put do ove plaze hi hi hi :)
napisano: 2012-02-02 20:03:31

10880
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
mungosava
grupa: user
broj postova: 36
reputacija: 2

Letovali smo u N.Marmarasu u isto vreme kada i moja prijateljica u Sartiju. Znala je da smo obisli vec par krugova po poluostrvu i bila je bas uporna da vidimo Kriaritsi plazu. Ipak smo je te godine propustili. Sledece letovanje smo se bas nameracili da je pronadjemo. 
Bili smo potpuno zbunjeni celom mrezom puteva, koji pri tome nikuda ne vode, stepenice koje krecu sa nepostojeceg trotoara i zavrsavaju jednako nigde :)   Po povratku u Beograd smo saznali da je mreza puteva i cela infrastruktura napravljena jer su planirali da u uvali naprave mesto za odmor za vojne porodice, ali kuce nikada nisu sagradili :)    odmaraliste ili poligon svejedno, utisak je nezaboravan :)



Uspeli smo, ni sama ne znam kako da dodjemo do plaze. 
Nesto nismo bili odusevljeni.  Mozda jer smo ko zna sta tako dugo cekali, ili su ga pokvarili prisutni kamperi (ne bas pohvalnog izgleda i ponasanja, samo da dodam da sam i sama imala kamp kucicu i godinama kampovala, a mozda smo im jednostavno remetili mir). 


Uvala je zanimljiva, i ima jos malih uvala, izdvojenih, mirnih.


maloprase je vec napomenula da je pesak krupan, noge duboko upadaju sto otezava kretanje, ali i zateze butkice :)


Plicak ne postoji, za malu decu definitivno nije za preporuku.


Jednako nam je bilo zanimljivo izvuci se do glavnog puta, gps nismo imali, ali smo pratili nekog grka i molili boga da ne ide da poseti "bolesnu tetku u susednom selu"   :)   I tako uz "pomoc prijatelja" i par izlezavajucih krava kao orijentir vratismo se u civilizaciju. Nezaboravno svakako! :)



Komentari:

maloprase
A zamisli mene samo u 8. mesecu kako pokusavam da stignem sa jedne strane plaze na drugu da bih uhvatila celu plazu fotoaparatom i sa jedne i sa druge strane:) Idem, noge propadaju, nikako da stignem do kraja, sve hocu da odustanem a onda mi zao kad sam se vec toliko namucila :) A one "stairway to heaven" sam zaboravila, pola mosta, stvarno ludilo
napisano: 2012-02-02 20:05:02
mungosava
to ne mogu ni da zamislim :) sreca pa te nismo videli :) a bas bi bio kompletan utisak! :)
napisano: 2012-02-02 20:09:59
mungosava
ocigledno je da smo boravili na istim plazama, moram predloziti sitoniji da nas uniformise, npr: majice, zastavice, nalepnice bilo sta, tek da se tamo, na nekim prelepim plazama, prepoznamo :)
napisano: 2012-02-02 21:04:17
maloprase
Da, obavezno, crveni karanfil za reverom :)
napisano: 2012-02-03 06:27:05

10947
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

KRIARITSI, lavirinti i još po nešto!

Deo obale Sitonije na potezu Sykia-Kalamitsi vrlo je zanimljiv, a plaže koje se ovde nalaze iako nešto težeg pristupa vrlo "tražene" pogotovo među avanturistima i onima koji traže "nešto drugačije". I pogled sa neba na ovo područje doživljaj je za sebe, a nemoguće je rečima opisati kroz šta se prolazi kada ste na licu mesta. Jednostavno ovo treba obići i doživeti. Iako na prvi pogled komplikovano, sve je to na terenu vrlo prosto, pogotovo ukoliko imate cilj i pronađete mesto gde počinje zadovoljstvo. A mogućnosti su velike uz naravno dobar tajming i poštovanje mnogih nepisanih pravila i kodeksa ponašanja koja ovde postoje.  

Niz započet još tamo od plaže mesta SYKIA, preko plažica LINARAKI, LIMANAKI i TOURKOLIMNIONAS završava se sa KLIMATARIJOM kao poslednjom "urbanom" plažom sa standardnom ponudom sadržaja, ležaljke, suncobrani, taverne, beach barovi. Dakle porodična varijanta ili ukoliko tražite mesto gde je sve na dohvat ruke, u trendu ili u skladu sa principom "videti i biti viđen". Naravno sve sa fascinantnim pogledom na Atos ali i spremnošću na gužvu pogotovo u sezoni i dane vikenda kada Grci opasno napadaju ovo područje.

Ali već u nastavku nailazimo na niz uvalica, plažica i jednu veliku plažu gde ljudske slobode ali i inspiracije preuzimaju inicijativu. Prva u nizu jedna mala,


bezimena uvalica standardno "trošena" od strane nudista, pa famozni PRASSOU, plaža iz tri dela sa sprudom i stenama koje razdvajaju uvalice ove zanimljive plaže. A onda sledi prvo 600m (1) plaže KRIARITSI koja u svom delu ima i pominjani "nedefinisani" kamp KRISTINA. Cenjene koleginice su ovaj deo verno i temeljito opisale u prethodnim postovima, a moje je samo da vam napomenem da KRIARITSI pruža gostoprimstvo svima tako da svako može ovde uživati shodno svojim opredeljenjima ili interesovanjima. Osim regularnih i divljih kampera ovde svoje mesto pronalaze i nudisti, predstavnici gej i bi populacije, mnoge socijalne podkategorije izuzetno slobodnih shvatanja života i provoda. To se pogotovo odnosi na one dve manje plaže (2) i (3) pred sam kraj uvale. Dakle uz toleranciju kao neophodan model ponašanja plaža KRIARITSI predstavlja mesto gde se može pronaći za svakog po nešto, zanimljivo i upotrebljivo u smislu uživanja bez granica i tabua. Nešto više detalja i GPS koordinate koje će vam u velikoj meri olakšati muke imate na linkovima KRIARITSI odnosno PRASSOU

Pa ipak na kraju ono što ćete verovatno poneti kao argument zbog kojeg ćete se na ovo "specifično" područje ponovo vratiti nekom sledećom prilikom je kristalno čisto more svetlo plave boje, pogled na Atos i doživljaj koji ćete dugo pamtiti ukoliko se na KRIARITSIJU zateknete u trenutku buđenja novog dana.
PREPORUÄŒUJEM!



Komentari:

mungosava
hi hi hi daaa...bas na to sam mislila :)
napisano: 2012-02-03 07:33:18

10991
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

AGRIDIA još jedna u nizu plaža težeg pristupa

AGRIDIA-okolina Sartija-Sitonija


Za razliku od plaža PRASSOU i KRIARITSI koje se nalaze posle plaža SYKIE prema KALAMITSIJU ova zanimljiva plaža smeštena je pre SYKIE i dosta je bliža SARTIJU. Put do nje je zemljani i kako se približavate plaži sve lošiji i ošiji, ali i sve uži pa treba imati u vidu blagovremeno okretanje automobila kako bi povratak bio moguć u željeno vreme. Naime neposredno pred plažu je improvizovani parking gde je manevar okretanja vozila zaista otežan. Kako zbog terena tako i zbog gomile automobila koji ukazuju da je ova plaža iako dislocirana i "dobro skrivena" ipak posećena i popularna. Uglavnom među lokalnim Grcima koji u sezoni ovde borave. Sudeći po velikom broju šatora, tendi pa čak i nekoliko "objekata" u "uradi sam" varijanti reako bih i duže vreme.


U svakom slučaju na AGRIDIJI pronalazite izuzetno društvenu atmosferu, a ukoliko vas uhvati noć na ovom mestu i mnogo više od toga. AGRIDIA pruža neke nove dimenzije slobode koja se ovde na sveopšte zadovoljstvo i konzumiraju u primetnoj meri. Sama plaža je  lepo ušuškana peščana uvalica u stenovitom okruženju, more ono svetlo plavo, poželjno i izazovno uobičajeno za ovaj deo Sitonske obale. Pesak sitniji pa nema propadanja u isti, a prirodnog hlada nema. Tek popodne plaža ulazi u senku visokog i strmog zaleđa, onog istog gde se spuštate kolima i parkirate ukoliko ste se uputili na ovo mesto.

U slučaju dužeg boravka poneti hranu i piće, mada siguran sam da ukoliko ste "društveni" tip bićete sasvim izvesno dobro prihvaćeni i ugoščeni od strane ljudi koju AGRIDIJU konzumiraju na nekim višim nivoima zadovoljstva ali i inspiracija. Značajna pomoć za ovo mesto je niz brojeva GPS(N40.0581148/E24.0029671) a gotovo sve navigacije "vide" i put koji vodi do ove tačke. Prema tome na vama je samo da odaberete tajming posete ove po mnogo čemu specifične plaže, a u skladu sa vašim željama i očekivanjima. 



AGRIDIA - pogled na plažu u pravcu Sartija


AGRIDIA - pogled na plažu u pravcu Sartija


AGRIDIA - pogled na plažu u pravcu Sartija


AGRIDIA - pogled na plažu u pravcu Sykie


Naravno ne treba posebno da napominjem da ćete u septembru na ovom mestu najverovatnije biti potpuno sami, a tada AGRIDIA može biti samo vaša. Prilika koju ne bi trebalo propustiti!



Komentari:

mungosava
nisam neka sebicna zena, ali sto volim kad je plaza "samo moja" :) ova mi se svidja ;)
napisano: 2012-02-06 07:17:35
sitonijanadlanu
U tom slučaju obavezno "napasti" ovu uvalicu "rezervisanu" za zaljubljene. Najbolje po prestanku talasa (slika-1) kada se dobije čarolija (slika-2) sa pogledom na istok. A onda.... ustvari, siguran sam da dalja uputstva kada je Mungosava u pitanju nisu ni potrebna. Veliki pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
mungosava
to je zbog godine proizvodnje :) pozzz
napisano: 2012-02-10 08:04:03

10970
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
mungosava
grupa: user
broj postova: 36
reputacija: 2

AGRIDIA mi je licila i na Zoranovim slikama kao plaza koja bi mogla da ispuni sve moje prohteve :) 
Nisam ni sanjala da cu je ovako brzo posetiti i definitivno upisati u spisak plaza na kojima cu cesto uzivati. HVALA! :)

Promena o kojoj ce Zoran sigurno puno vise reci, a ja cu je samo spomenuti, je prosiren put, tako da ova plaza vise nije tako tesko dostupna.


Vec prvi pogled na plazu...to je to! :)


Uvala, duboko zavucena u kopno, ususkana stenovitim obalama, mirna, samo pesak pod nogama .



Plocaste stene, ravne, a hrapave povrsine, lake sa hod, bez klizanja, a idealne za pecarose :)


neodoljivo...neodoljivo...


I nisam odolela :)




Komentari:

sitonijanadlanu
AGRIDIA u definitivno najboljem izdanju od kada sam je pronašao! Baš mi je drago što su se sve kockice sklopile.
napisano: 2019-02-05 21:34:14
mungosava
Izgleda da smo zasluzili samo najbolje :)
napisano: 2012-05-15 16:01:08
Sjelena
Divna je Agridia :) Obzirom da sam bila sredinom septembra uglavnom prazna (2-3 para) Vrlo ljubazan i opusten vlasnik malenog beach bara. Pristup je vise nego OK, napravili su ljudi i parking i sve, ali je mozda i bolje da ostane sa reputacijom plaze sa teskim pristupom ;) Meni se dopalo sto nije bilo ljudi sa malom decom, volim decu i bebe su mi slatke, ali kada zelim da se opustim i odmorim i uzivam ne zelim da mi vriste i trce oko mene, kao ni da me roditelji strogo grledaju zbog toga sto se suncam ovako ili onako. Kako god, za mene najlepsi utisak Sitonije je opravo ova plaza.
napisano: 2012-09-24 09:44:18

10910
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
mungosava
grupa: user
broj postova: 36
reputacija: 2

PLATANIA  prva plaza, u nizu prelepih, juzno od Sartija.



10961
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
vesna1309
grupa: user
broj postova: 7
reputacija: 1

Spisak vecine plaza na Sitoniji

http://sithoniagreece.com/sithonia-10-best-beaches.html



Komentari:

Bokins
Jos 1 od korisnih sajtova sa gps koordinatama...
napisano: 2012-05-25 06:47:05

10946
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
vesna1309
grupa: user
broj postova: 7
reputacija: 1

Zanimljiv sajt
 
http://gr-beaches.com/




10885
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
autor
mimi07
grupa: user
broj postova: 4
reputacija: 1

Molim iskusne i upucene za odgovor:

Ima li meduza na istocnoj obali Sitonije u periodu sredina i kraj avgusta? Ukoliko su sanse da se pojave, mogu li se izbeci odlaskom na zapadni deo poluostrva? Kakva su vam iskustva?

Hvala unapred na odgovoru...




Komentari:

sitonija
Meduze se pojavljuju obično krajem septembra i to po pravilu na zapadnoj obali. Dogodi se da more izbaci na obalu ogroman broj klobuka meduza, ali što je interesantno kako se odjednom pojave tako u trenutku i nestanu. Ništa strašno i potpuno bezopasno ali nekom ružno za videti. Prošle godine (2012.) meduze su zahvatile potez od plaže Agios Ioannis pa sve do Lagomandre, a dve godine pre (2010.) udarni talas je bio u Toroniju. Prošle sezone na istočnoj bali meduze nisam video osim jednom prilikom na Dukinoj plaži kada sam video jednu egzotičnu plavu. Izuzetan doživljaj ali samo jedan u nizu mnogih nezaboravnih koje su me pratili na kraju septembra 2012. Izgleda da su tih dana bogovi sišli na Sitoniju i darovali me najboljim. Sreća ili zasluga, ko zna?








napisano: 2019-02-05 21:34:14
Flame
Prošle godine su se u Toroniju pojavile u zadnjoj nedelji septembra. Prilazile su obali svakog dana u isto vreme, oko 7 uveče. Meni nisu smetale, lepe su :)
plamenac's meduze album on Photobucket

napisano: 2019-02-05 21:34:14

10932
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 9
idi na dno idi na vrh
autor
mimi07
grupa: user
broj postova: 4
reputacija: 1

Hvala jos jednom, nadam se da ce more sredinom i krajem avgusta biti cisto, bistro i plavo i NAROCITO bez ovih ljigavih i 'peckavih' posetilaca . Veliki pozdrav...



10879
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 10
idi na dno idi na vrh
autor
mimi07
grupa: user
broj postova: 4
reputacija: 1

Jos jedno pitanje koje zahteva pojasnjenje:

 

Molim obavestene da nam navedu koje plaze na istocnoj ali i zapadnoj obali imaju tuseve. Verovatno je o tome bilo reci na sajtu kada je opisivana svaka plaza pojedinacno, ali verujem da bi mnogima ovaj info bio od znacaja, kad bismo znali listu plaza koje imaju tuseve (i naravno one koje to nemaju).

Hvala unapred.

 




Komentari:

sitonija
Plaze sa tusevima na Sitoniji su dosta retke, a imaju ih u skromnoj verziji TALGO, LIMANAKI, KLIMATARIJA, DESTENIKA, POSEIDON, LIKTHOS, AGIOS IOANNIS.
napisano: 2013-05-21 21:32:56

10909
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 11
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

SYKIA - 23. decembar 2015.

Zaliv Sykije i njenih 9 plaža bili su savršeni, mirno more, bez vetra, a sunce taman za uživanje...






10891
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 12
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

AUTENTIÄŒNA SITONIJA - istočna strana

Par fotografija Sitonije nastalih u decembru 2015. godine... plaže su baš onakve kakve će nadam se zateći i prvi gosti sa početka maja... savršene i Prirodom uređene... U pitanju su Sarti i plaže zaliva Sykije koji se nalazi 6-7km južnije...


Sitonija Sarti beach
Sarti beach - Sarti

Sitonija
Platania beach - Sarti

Sitonija Sykia
Zaliv Sykije - Sykija

Sitonija
Početak plaže Sykije - Sykija

Sitonija Griavas
Griavas beach - Sykija

Sitonija Limanaki
Limanaki beach - Sykija

Sitonija Tourkolimnionas
Tourkolimnionas beach - Sykija




10908
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 13
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

PLATANITSI - 24. decembar 2015.

Kamp sa prelepom plažom, odličnim sadržajima i puno drveća i zelenila, a na samo 5km od Sartija...





Plaža kampa Platanitsi

Sitonija Sarti Platanitsi
Platanitsi kamp - Sarti

Sitonija Sarti Platanici
Platanitsi - deo sa stenama




10908
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 14
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

BANANA BEACH - PONOVO U IGRI

Nekada veoma popularna plaža BANANA bila je godinama van funkcije zbog zatvaranja beach bara koji je vodio računa o putu kojim se prilazi plaži. Međutim u poslednje tri godine plaža je ponovo u funkciji ali pod drugim nazivom, sada se zove RODIA (Nar), a plaža je pod zakupom državljanina Bugarske koji je plaži vratio sadržaje i sredio put koji se sa magistrale spušta do plaže. Put jeste prašnjav ali sada sasvim korektan. Inače plaža je obeležena tablom RODIA (ex.BANANA) na magistrali, GPS koordinate skretanja su GPS( 40.1608881/E 23.8774764) a nalazi se između isto tako dobro obeleženih plaža ZOGRAFOU i MANASSU.

Sitonija Rodia Banana

Sitonija Rodia Banana

Sitonija Rodia Banana

Sitonija Rodia Banana

Sitonija Rodia Banana




10935
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 15
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

AHLADA - 10.maj 2017.






10823
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 16
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

AHLADA - prilaz plaži stazom iz Sartija u 21 slici

Do ove zanimljive peščane plaže može se vrlo lako stići i stazicom iz Sartija. Prvo se sa platoa gde je postavljen veliki Krst treba spustiti na prvu malu plažu, a onda preko nje stazom malo uzbrdo pa nizbrdo do Ahlade. Zaista nije ni teško, ni rizično, a potrebno je nekih 12 minuta laganog hoda. Za povratak je potreban neki minut više jer se više ide uzbrdo.

A evo i kako to izgleda u 21 slici...

Dakle krećemo sa platoa gde je veliki Krst...





sa leve strane platoa ima zemljani put kojim se spuštamo...







stazom do prve male plaže...





ovde smo sišli na prvu malu plažu severno od male luke, a odavde nastavlja uža stazica uzbrdo koja vodi do Ahlade...









sada se već Ahlada vidi, nastavljamo dalje ali sada nizbrdo...











sada smo na stazi kojom se do Ahlade dolazi ukoliko na ovo mesto dolazite kolima...



i evo nas na AHLADI lepoj plaži severno od Sartija i orjentisanoj pod uglom od 90 stepeni u odnosu na gradsku plažu... Ahlada je peščana plaža i na obali kao i na morskom dnu ima fini sitni pesak. Na morskom dnu postoje i stene pa je ovaj lokalitet zanimljiv i za ronioce. Ahlada je plaža koju koriste nudisti, a u sezoni na njoj bude i desetak šatora i tendi sa ljudima koji na njoj borave duže vreme... U zaleđu plaže nalazi se i napušteni kamp Ahlada u kojem ima vode za pranje... Na plaži nema nikakvih sadržaja pa je potrebno poneti vodu za piće, hranu i sve što želite da koristite na plaži, npr. suncobran, prostirku...








10819
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 17
idi na dno idi na vrh
autor
Lima
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Pozdrav svima, 
Dvoumimo se trenutno izmedju dva smestaja pa me interesuje koja plaza je bolja za decu Livrochio ili Valti?



Komentari:

sitonija
Plaže LIVROCHIO i TRANI AMMOUDA su jedna od najlepših plaža Sitonije, sa prelepom tirkiznom bojom, zavučena duboko u zalivu i zaklonjena od vetra. To je ujedno i jedna od najdužih plaža Sitonije sa puno sadržaja, a blizu Nikitija gde postoje svi sadržaji pogotovo kada na odmor krećete sa decom.

VALTI je mala plaža sa žućkastim peskom, predivnim izlascima sunca uz opciju skakanja sa stena na rubnim delovima plaže, blizu je Sartija gde postoje sadržaji. U zaleđu plaže VALTI nalazi se isoimeni kamp i ova opcija je bolja u slučaju da želite miran odmor, a sadržaji vam nisu preterano važni. Ukoliko su deca mala mišljenja sam da je TRANI AMMOUDA ipak bolji izbor. Pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10664
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 18
idi na dno idi na vrh
autor
Lima
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

A po pitanju smestaja, kakvi su utisci vezani za kucu Anna Poussi na Livrochio plazi?



10691
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - East coast - EAST COAST - Post broj: # 19
idi na dno idi na vrh
tema: Plaže - East coast - EAST COAST
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com