Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA PANAJOTA
strana 1 od 1
autor
imodium
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Pozdrav ljudi Kakava su vam iskustva sa ovom kucom krecem za nekih nedelju dana dole, pa rekoh da vidim kakva su vam iskustva :)




Komentari:

sitonija
PANAJOTA je kuća u kojoj postoje dva tipa studija, oni u koje se ulazi kroz klizna vrata terase i one koji imaju poseban ulaz i izdvojenu terasu. Sve ostalo je u principu slično, sobe su klimatizovane, a pokrivenost wi-fi signalom dobra pogotovo nakon ugradnje dodatnog AP na spratu kuće. Kuća se nalazi u poslednjoj ulici koja izlazi na SARTI BEACH, a kada se uzme u obzir i blizina PLATANIA plaže i lak izlazak na magistralu onda PANAJOTA može biti i odlična baza za aktivne obilaske Sitonije. U blizini kuće se nalazi odlična taverna EVROS i dva minimarketa sa osnovnom ponudom. A tu su isadržaji na plaži ispred SUN RISE kao i ponuda vodenih sportova.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10919
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA PANAJOTA - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
stars
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Ovaj prethodni komentar je vjerovatno napisao neko iz agencije.
Ovom prilikom želim samo da poštedim razočarenja mnoge pojedince i porodice (naročito sa malom djecom).
Prošle godine smo rezervisali upravo villu Panajotu, za četiri osobe i doživjeli veliko razočarenje. Vila na slikama izgleda pristojno, ali je ustvari veoma zapuštena. Prva stvar je što su apartmani veoma mali, nemate gdje da se okrenete, drugo prljavi su, nisu očišćeni kako treba (izgovor agencije je ne čistimo mi nego neke mađarice kojima plaćamo uslugu. Užas jedan, pa jesmo li mi platili smještaj mađaricama ili agenciji), kuhinja užasno mala, suđe katastrofa, u kupatilu džoger još od prošle sezone vjerovatno, sa kojim ne možete ništa da obrišete, ulazite na balkonska vrata i noću imate dvije opcije za spavanje ili sa uključenom klimom (naravno zatvorenih vrata jer se klima ne može upaliti dok su vrata otvorena) ili širom otvorenih vrata (mi smo tako spavali) pa vam može doći ko god poželi, u ormar nemate gdje da stavite stvari zato što nemaju police, već SAMO 2 ofingera, pa vi sad vidite kuda ćete sa stvarima za 4 osobe (ostaju vam samo 2 mini ladice). Odmah drugi dan ujutro u kupatilu nas dočekao pokvaren vodokotlić (zamislite tog divnog i jedva čekanom godišnjeg odmora na kojem wc šolju zalijevate iz škafa), a u isto vrijeme kada pokušate da skuhate kafu, procuri vam sudoper. I naravno šta radite, idite u agenciju da se žalite. Oni sve divno  obećaju, samo vi idite na plažu, a mi ćemo to da riješimo. Pri povratku sa plaže naravno očekivajući da oni to nisu riješili svratimo prvo do agencije da provjerimo da li je majstor završio, i gle čuda oni su na nas potpuno zaboravili, ali naravno neće Vam to priznati, nego se vade na to da majstor dolazi iz drugog mjesta, da ima puno posla itd.
Tu smo već poludili i tražili drugi smještaj, nažalost ono što su nam ponudili je bilo u drugom mjestu i sa tri kreveta, takođe malo, a ovdje smo platili 4. Nakon toga majstor je došao ekpresno, "popravio" šta je trebalo (nakon toga morate vodu pustiti najmanje puta, umjesto jednom).
Ostali smo i istrpili tih 10 dana, a jedva smo čekali da idemo kući.
Za nas Grčka nije ostala u lijepom sjećanju, sve osim plaža i mora je jedan veliki ciganluk, koji se nažalost skupa plaća.
I




10960
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA PANAJOTA - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA PANAJOTA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com