Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - VILA TEANO - AGENCIJA HELLENA TRAVEL
strana 1 od 1
autor
nisamovca
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Moja topla preporuka je: izbegavajte u širokom luku agenciju Hellena travel (predstavništvo u Nišu, imaju poslovnicu u Beogradu, a po APR-u se vode na Aleksinac), ako želite da se odmorite na letovanju, a ne da gubite vreme, novac i živce.

Evo kakvo je bilo naše iskustvo sa njima:

Uplatili smo studio u vili Teano: http://hellenatravel.rs/sarti-letovanje-2013/sarti-vila-teano

Putovanje autobusom od Beograda (sa parkinga Sava Centra) do Sartija (ulaska u sobu) je trajao bukvalno 20h, s tim što se  u prvih 4-5h putovanja niko nije obratio putnicima. Svuda smo stajali, i kod svake vile u Neos Marmarasu smo čekali da smeste ljude u vile kako bi nastavili put, što do sad nismo doživeli ni sa jednom drugom agencijom. Takođe, tokom putovanja nikad nismo znali zašto i gde smo uopšte stali i čekamo veći broj minuta, jer nam vodič tokom putovanja apsolutno nikakvu informaciju nije davao. Dodatno smo uplatili da sedimo na prvim sedištima na spratu autobusa, a onda smo saznali da to nije dobra ideja, jer klima u autobusu nije radila kako treba, tj. na prvim sedištima uopšte, pa smo se naravno skuvali i pri odlasku i pri povratku.

JEDINI ZAHTEV koji smo imali kad smo tražili smeštaj preko agencije Hellena travel, i koji su nam rekli da će biti ispunjen je da terasa sobe mora da gleda na ulicu (zbog čega smo i uzeli vilu Teano, a ne npr. vilu Elizabet koja je na plaži), kad već ne može na more, tj. da nikako ne gleda ka nekom dvorištu ili terasama drugih vila koje su odmah uz nju, a kad smo stigli u Sarti, bili smo šokirani, jer jedino naša soba nije gleda na ulicu, već na neki krš u nazovimo dvorištu.

 - TERASA I POGLED SA TERASE 1:

link ka slici

- TERASA I POGLED SA TERASE 2: 

link ka slici

- TERASA I POGLED SA TERASE 3: 

link ka slici

- TERASA I POGLED SA TERASE 4  - SVUDA OKO TERASE SU VISILI KABLOVI: 

link ka slici

ÄŒim smo ušli u studio 3*3 m2 i videli terasu, odmah smo se žalili njihovom vodiču da nam nađe drugu sobu jer naš jedini zahtev nisu ispunili i ova soba je stvarno premalena. On nas je naravno smirivao i govorio da nema drugu, i šta je tu je, da razmišljamo o moru, a ne o smeštaju. Naravno posle nekog vremena kad smo videli da nam nema druge nego da se raspakujemo, primetili smo da je ceo studio u rasulu.

Primedbe samog studija:

-         - Pored loše male terase (koja čak prokišnjava na sredini, a kiše su bile veoma česte), soba je veoma mala i totalni „ćumez“.

-         - Orman je bio veoma mali, u koji nismo mogli ubaciti sve stvari (duplo manji nego i u jednoj drugoj vili). Prvog dana su spala vrata, sami smo ga popravili, pa sad pažljivo otvaramo.

OVO JE BUKVALNO CEO STUDIO + VEOMA MALO KUPATILO: kliknite na link ispod:

link ka slici

-         - Dušek na krevetu je toliko loš da smo sve federe osećali svake noći i ni ćebe koje smo bili postavili ispod posteljine nije pomagalo da se ujutro probudimo bez bolova u leđima i vratu (u 30-oj godini života). Å to definitivno nije predstavljao odmor.

-         - Frižider nije radio, pa je popravljen posle 2 dana i za vreme popravke od nekoliko sati, morali smo biti u sobi u toku intervencije majstora, s čime smo opet izgubili koji dan odmora.

-         -  WC šolju su popravljali (kad se pusti voda, ista se razlije po celom kupatilu), napravili još gore, tj. da uopšte ne radi, pa da ne bi proveli još jedan dan u sobi dok oni popravljaju istu, mi smo je popravili da bar nekako radi.

-         -  Å poret da bi uključili, koristili smo viljušku (jer prekidači nisu funkcionisali).

Na linku ispod mozete da VIDITE KAKO SMO UKLJUCIVALI SPORET:

link ka slici

Agenciji smo poslali mail sa svim primedbama, ali nam nisu odgovarali, pa smo nekoliko dana kasnije slali isti mail, i nakon trećeg slanja, i to 14 dana kasnije, dobili odgovor da su kao i sve mailove i naš pročitali i prvi put kada su ga dobili i uzeli za ozbiljno sve što smo napisali. Kako je kuća uzeta u zakup mnogo kasnije nego sve ostale i prva je sezona kako je rade, nisu imali uvid u funkcionisanje sobe br 1.
Å to se tiče prevoznika, u pitanju je druga agencija, i žao im je što prevoznik nije odradio korektno svoj deo posla.

Znači, nismo dobili ni izvinjenje zbog toga što „nisu imali uvid u funkcionisanje sobe br 1.”, a izdali su nam istu, pa smo umesto da se odmorimo na moru, služili im za "testiranje" nameštaja i uređaja, što mislimo da smo dobro odradili. Samo tako nešto su oni trebali nama da plate, a ne mi njima. Dali smo im savet da slobodno pošalju vodiča ili nekog drugog da noći tamo 10 dana, da se "odmori", i da shvate da apsolutno ništa nismo preuveličali.

Naravno, odgovor na drugi mail, obrazloženje zašto su nam za naš novac koji smo im uplatili radi odmora, izdali umesto studija koji je funkcionalan,  „ćumez” u kome je sve neispravno i odgovor zasto nam nisu ispunili naš jedini zahtev o pogledu na ulicu (nikako na dvoriste), nikad nismo dobili, kao ni izvinjenje, što govori o tome koliko su profesionalni...

Nama je ovo letovanje (kao i mnogima u Srbiji) jedino putovanje u toku godine i upropašćeno je. Učite na tuđim greškama (kad već mi nismo), i ne dozvolite da vam se isto dogodi.





11082
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - VILA TEANO - AGENCIJA HELLENA TRAVEL - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - VILA TEANO - AGENCIJA HELLENA TRAVEL
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com