Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA AHILEAS
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

KUĆA AHILEAS - STARI SARTI

Kuća koja je zaista prijatno osveženje u ponudi novih smeštajnih jedinica u Sartiju je upravo kuća Ahileas. Nalazi se na uzvišenju, iznad crkve u delu Stari Sarti, odmah do već poznatih kuća Pigasos (Sotiria) i Aristea, ali malo niže, bliže centru. Udaljena je nepunih 200m od plaže Sartija. 

Sastoji se od dva komforna apartmana površine 40m2, a originalno je da apartmani nemaju brojeve nego se vode po imenima Manos i Stelios. Oba apartmana se nalaze u visokom prizemlju, raspolažu sa velikim terasama sa garniturama za sedenje i tendama za hladovinu, a predviđeni su za smeštaj 4+1 osobe. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem sa dušekom visokog kvaliteta, a u dnevnom boravku nalazi se još jedan francuski ležaj i sofa na razvlačenje u slučaju potrebe smeštanja pete osobe. U ovom delu je i kuhinjski blok koji se sastoji od sudopere, kuhinjskih elemenata, frižidera sa komorom marke CROWN, a  pored rešoa gazda je obećao da če kuhinja dobiti i mikrotalasnu rernu. Apartmani imaju SAT TV marke FELIX, wi-fi i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Klime su vrhunskog proizvođača DAIKIN. Peškiri i posteljina se menjaju dvaputa tokom boravka, a organizovano je svakodnevno čišćenje apartmana. U kupatilima su ugrađene tuš kabine i vrlo su komotna što baš nije uobičajeno za Sarti, a u kupatilu je i zidni fen za kosu.

Dakle kuća koja će biti pun pogodak za sve one koji traže komfor i potpuno nov smeštaj naravno ukoliko lokacija u brdovitom delu mesta nije problem. Ova kuća zakupljena je za celu sezonu i izdaje se preko agencije ASTRA TRAVEL.

Kuća AHILEAS, smeštaj sa preporukom SITONIJANADLANU za sezonu leto 2017.



kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti

kuća Ahileas Sarti cene




10778
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA AHILEAS - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA AHILEAS
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com