Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

LAS BANDIDAS - latino doživljaj u srcu Sitonije!


LAS BANDIDAS-Sitonija

Jedan od beach barova baš po mojoj meri, sjajna lokacija, odlična ponuda i još bolja muzika, a sve to uz minimalno narušavanje prirode koja na ovom mestu izdašno daruje sve koji se tu zateknu. Sam bar smešten je u hladu borova, a uz prijatan vetrić, šum talasa i muziku koja u trenutku izaziva unutrašnja treperenja.

Slede nanizani jarboli sa zastavama Brazila, Perua, Argentine, Paname, Hondurasa, Venecuele... sa jasno determinisanim latino doživljajem. A  plaža sa  drvenim stazama koje vode do ležaljki boje starog zlata naširoko raspoređenim pod suncobranima od pruća... i muzika... naravno, LATINO!

U ponudi bara mnogo vrsta kafe (espreso, espreso double, espreso fredo, fredocino, frape-nes, greek coffee, filter coffee, latte machiato, frape sa saldoledom u opsegu cena od 2-4 evra) sladoleda (1 evro kugla) i varijacija na temu sladoleda i naravno mnogo, mnogo koktela po ceni 8 evra. Ouzo i Tsipuro 4 evra, a Gordons Space 5 evra. Sendviča ima i vegetarijanskih, a i onih sa souvlakijem po 3 evra i naravno tortilje sa piletinom i špageti po 6 evra. Salate po 5 evrića, grčka i specijalitet kuće salata LAS BANDIDAS. Telefon bara je (tel.+30 6978/140380) naravno mobilni.

Koordinate koje svakako treba postaviti u POI tačke su GPS(N40.0247923/E23.8365116) kako bi najoptimalnijom rutom došli na ovo sjajno mesto na svega nekih 6km južno od NEOS MARMARASA.



LAS BANDIDAS-Sitonija-pogled na plažu ispred bara


LAS BANDIDAS-Sitonija-drvene staze koje vode do plaže


LAS BANDIDAS-Sitonija-beach bar u senci borova


LAS BANDIDAS-Sitonija-latino doživljaj u srcu Sitonije




10848
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
Flame
grupa: user
broj postova: 13
reputacija: 1

Mi smo slucajno naleteli na ovu plazu i odusevili se, narocito hladom ogromnog bora

 





10875
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

TALGO - u ritmu života!




Beach-bar TALGO - Sitonija

Kada se od mesta ORMOS PANAGIAS krene na jug ka mestu VOURVOUROU odmah nakon plaža LATOURA i LAGONISI na GPS koordinatama GPS(N40.2224186/E23.7467318) nailazi se na skretanje sa magistrale koje vodi ka ovom zanimljivom mestu. Doduše prašnjavim putem, ali do parking prostora gde uz malo sreće može da se pronađe i mesto u hladu.

Vrlo lepo uređen beach-bar kompleks sa vrhunskim vizualnim doživljajem, a rekao bih i mnogo više, barem sudeći po posećenosti koja je ovde gotovo uvek maksimalna. Skladno skockane boje, inventar koji mami na prvi pogled, prijatno osoblje i sjajna muzika. U terminima sezone all day, all night access, dakle 24h uživanja u ritmu života.

Bezbroj suncobrana, ležaljki, udobnih garnitura za sedenje, a tu su i baldahini, nameštaj od pruća, dosta drveta koje oplemenjuje prostor, suncobrani od pruća, cveće, drvene staze i platoi na podlozi od belog sitnog peska. A sve smešteno u uvali sa puno zelenila po rubnim delovima, tirkiznim morem, fenomenalnim oblikacijama stena i pogledom na ostrvce naspram plaže LAGONISI.

Mesto koje zaslužuje apsolutnu preporuku i to po više kriterijuma. Naravno tu je i toalet, mini market, prodavnica sladoleda, ali i vrlo savesno osoblje pogotovo po pitanju nadzora nad "sumnjivim" posetiocima. Dakle ovde osim što ćete se osetiti prijatno bićete i potpuno bezbedni u konzumiranja mnogih zadovoljstava kojim ovo trendy mesto ne oskudeva. Pa čak i činjenica da na morskom dnu nije čisto peščano već ima nešto kamenja i stena verujem neće uticati na vašu ocenu ovog izuzetnog beach bara na istočnoj obali Sitonije.



TALGO beach-bar - Ormos Panagias - Istočna Sitonija


TALGO beach-bar - Ormos Panagias - Istočna Sitonija


TALGO beach-bar - Ormos Panagias - Istočna Sitonija


TALGO beach-bar - Ormos Panagias - Istočna Sitonija


TALGO beach-bar - Ormos Panagias - Istočna Sitonija






10831
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

AQUA HEAVEN - rajsko mesto na rajskoj plaži!



Beach bar Aqua Heaven - Agios Ioannis beach - Sitonija

Vrlo znaimljivo mesto smešteno na samoj magistrali koja spaja mesta NIKITI i NEOS MARMARAS. AQUA HEAVEN je ustvari montažni objekat od drvenih oblica smešten pod borovima i u celodnevnoj hladovini. Pult okrenut ka ulici za posluženje gostiju koji su samo u prolazu, a pozadi bašta u zelenilu i cveću sa pogledom na plažu AGIOS IOANNIS.

Mesto koje privlači svojom perfektnom implantacijiom u prelepo prirodno okruženje, prirodni materijali korišćeni u izradi inventara i pažljivo odabrana muzika koja savršeno prati ceo koncept, po nama najbolja na celoj Sitoniji.

Bašta je urađena u nekoliko etaža sa originalnim drvenim stolicama, suncobranima od trske i mnogo detalja od drveta koji dodatno oplemenjuju okruženje. A sve naravno sa fantastičnim pogledom na more, plažu i KASSANDRU. Puno je drveća i cveća, a izbetoniranim stepenicama sa drvenim rukohvatima silazi se do sledeće etaže, a zatim i do same plaže.

Sadržaji na plaži potpuni, znači suncobrani, od prirodne trske i ležaljke plave i narandžaste uz kompletnu ponudu beach bara AQUA HEAVEN. Naravno i uz zvuke one sjajne muzike koja dolazi iz zvučnika skrivenih u krošnji drveća. Beach bar AQUA HEAVEN zauzima sam početak plaže AGIOS IOANNIS koja se odavde prostire u dužini od 1km u pravcu zapada.

AQUA HEAVEN omogućuje najjednostavniji pristup plaži AGIOS IOANNIS i to bez silaska sa magistrale, a uz to pruža savršene mogućnosti za relaksaciju i uživanje na nekim višim nivoima. Ponuda standardna za lokale ovakvog tipa tako da ovde možete poručiti nekoliko vrste kafa po 3evra, FREDOCCINO košta 4, pivo 3evra, RED BULL 3,5evra, dok su sokovi, COCA COLA i SPRITE po 2,5evra. Prirodni sokovi i ceđena pomorandža mogu se poručiti za 3,5evra koliko košta i ledena GRANITA, a pola evra skuplji je MILK SHAKE.

Ukoliko ogladnite rešenje možete pronaći u nekoliko vrsta sendviča i to SOUVLAKI, SOUTZOUKAKI za 3evra, koliko koštaju kobasice i HOT DOG. TOAST i mali sendviči prodaju se po 2,5evra, a na kraju se možete zasladiti legendarnim grčkim krofnicama LOUKOUMADES za svega 2evra. Rekli bi sasvim korektne cene i ponuda ovog zanimljivog cafe-snack bara.

Sve ostalo je besplatno, ali i neprocenjivo kako po doživljaju tako i po mogućnostima za efikasan relaks. Zaključujemo da AQUA HEAVEN nosi sasvim primereno ime, a činjenica da se nalazi pred vratima raja, izuzetne plaže AGIOS IOANNIS samo još više to potvrđuje!



Aqua Heaven - Agios Ioannis beach - prilaz sa magistrale


Aqua Heaven - Agios Ioannis beach - direktan prilaz plaži


Aqua Heaven - Agios Ioannis beach - sadržaji na plaži


Aqua Heaven - Agios Ioannis beach - originalno relax mesto sa preporukom






10847
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

GOA - mesto opasno dobrog provoda!









Beach bar Goa - Sarti - Sitonija

Kada od SARTIJA magistralom krenete na jug, odnosno ka KALAMITSIJU nakon 2 kilometra sa leve strane ugledaćete tablu sa jednostavnim natpisom GOA. U pitanju je beach bar na istoimenoj plaži, a ukoliko želite da posetite ovo mesto potrebno je skrenuti sa magistrale pa dalje prilično nizbrdo, prašnjavim putem, ali blagim krivinama spustiti se do mora. 

Na ovom mestu nalazi se i parking, improvizovan, baš kao i sva tehnička podrška, agregat za struju, toalet beach bara, najpoznatijeg na ovom delu Sitonije. Sledi staza od dasaka koja vas vodi do beach bara idealno uklopljenog u vrlo divlje prirodno okruženje.

GAO beach bar izveden je u Afro-Jamaica fazonu, dominiraju drvo, trska, suvi palmini listovi i ritam, ritam koji vas održava u stand by-u non stop. NEMA OPUÅ TANJA! Ponuda raznih likvidnih sadržaja gotovo beskonačna, pa svi koji vole cevčice, šarene boje i egzotične nazive garantovano će pronaći radost tu u Goi.

Diljem Sitonije viđaju se  dizajnerski sjajno odrađeni plakati koji najavljuju razne muzičke svetkovine u organizaciji ovog originalnog mesta. Mnogi DJ virtuozi potrudiće se da atmosfera bude još vrelija. I izgleda da uspevaju u tome. Naime noć na Goi najduža je na Sitoniji, ludilo, provod, alkohol (kokteli svih fela), razuzdane Mađarice (prolazite kada kažete da ste iz Bulgarie, valjda im ono BG na tablicama liči na to), noćno kupanje u moru osvetljenom reflektorimama, uostalom nije ni važno, muzika i dobro raspoloženje dominira.

Plaža je peščana  na obali ali sa većim kamenim oblucima u vodi, pa malo žulja kada ulazite u istu. Isto tako često ima i trave koja se i na obali ponekad nalazi u velikim količinama. Međutim nikom ne smeta, rekao bih čak da je ona i zaštitni znak Goe, ali i talasi koji dodatno pojačavaju utisak kada more zapljuskuje obalu ove plaže. 

Naravno sve u lepo ušuškanoj uvali sa magičnim pogledom na planinu Atos i vrlo visokim stenovitim okruženjem. Bez obzira da li ste u potrazi za simpatičnom plažom sa preko dana prijatnom muzikom i zanimljivom ponudom beach bara ili tražite noćni provod u proverenoj varijanti Gou svakako treba imati u vidu. Pa ipak nakon višegodišnje konzumacije Goe nametnuo se zaključak da je noć doba dana kada ovo mesto oslobođa sve svoje potencijale tako da GOA predstavlja mesto opasno dobrog provoda, a tu na domak SARTIJA. 



Goa - beach bar - Sitonija - ulaz u bar


Goa - beach bar - Sitonija - šank bara


Goa - beach bar - Sitonija - prepoznatljiv dizajn


Goa - beach bar - Sitonija - izrazito stenovito okruženje


Goa - beach bar - Sitonija - plaža sa svim sadržajima


Goa - beach bar - Sitonija - talasi na plaži





Komentari:

maloprase
Meni najlepsi beach bar koji smo posetili. Kad nadjem vremena okacicu nase slike :) I voda je fenomenalna za plivanje, mislim da je zanimljivo i za snorkling zato sto ima kamenja, a voda je tako bistra...
napisano: 2012-03-23 21:33:33

10852
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
maloprase
grupa: user
broj postova: 16
reputacija: 2

Evo i mog skromnog doprinosa :)

I pogled na predivni Atos predvece sa ove plaze



Komentari:

mungosava
divne slike :) lepa plaza medju stenama, mi je preskocili, kazu naporan spust, los put, sad sam je stavila na spisak, bice "overena" u sledecem krugu po sitoniji :)
napisano: 2012-03-25 09:02:48
maloprase
Uopste nije naporan spust, ide se nesto malo zemljanim putem, ne secam se koliko, ali mislim da ne duze od 200-300m. Daleko se duze spusta do Bahie, a i to nije strasno, vozis lagano i nema nikakvih problema
napisano: 2012-03-25 12:15:32
mungosava
ma kakvih problema na godisnjem odmoru? :) zato ova letovanja i jesu nezaboravna, opusteno, bez satnica, bez stresa :)


napisano: 2012-03-25 15:47:58
mungosava
da, da, bas tako :) mada se zene u mojim (najboljim) godinama radije zatezu nego opustaju :)
napisano: 2012-03-25 21:41:26
sitonija
U pitanju je duševni relax koji Sitonija definitivno omogućava na svakom koraku. A tu su i aktivnosti koje dodatno unapređuju mentalno-fizički sklop. Ma terapija, provereno!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10831
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

DEL MAR - pod zastavama žuto-narandžaste boje!



Del Mar - Sykia beach - Sitonija

Ovaj put vodimo vas na mesto gde osim savršenog doživljaja izlaska sunca iza Atosa i vrhunske plaže SYKIA BEACH možete uživati u još nekim dodatnim dimenzijama. Mesto je na samoj plaži u, rekao bih, najsunčanijem delu pa otud verovatno i sunce (na žuto/narandžastoj podlozi) kao zaštitni znak na reklamama koje smo viđali još tamo negde od Vorvouroua.

I naravno ime mesta DEL MAR što već u prvoj asocijaciji ukazuje na nešto veoma zanimljivo a povezano sa morem i odličnom muzikom. Proveravamo u opštem interesu, a rezultate analize dajemo vam u zvaničnom brifingu koji sledi.

PREDMET ANALIZE: DEL MAR. MESTO DOGAĐANJA: Sykia beach. LOKACIJA: GPS(N40.0394631/E23.9860506). OPIS: beach bar. WEB: www.halkidikinet.gr/delmar SADRŽAJI: kompletni za uživanje kako na plaži tako i u bašti i separeima samog bara. AMBIJENT: izuzetno prijatan sa puno hlada. MUZIKA: odlična, grčki i strani hitovi primereni trenutku i raspoloženju. OPÅ TI UTISAK: mesto sa izuzetno pozitivnom atmosferom. ANALIZU OBAVIO: Sitonijanadlanu core team. DATUM ANALIZE: 14.jul 2010. STOP!

Å ta reći u zaključku osim da ovo mesto obavezno evidentirate kao tačku interesovanja kada vas obilazak Sitonije dovede u blizinu Sykie. Prijatna atmosfera danju, sadržaji na plaži (suncobrani, ležaljke, vodeni sportovi, odbojka u pesku), garniture za sedenje sa pozitivnim efektom na vaše telo i muzika koja pokreće iznutra. A noći?

E to je već posebna priča, a pogotovo ukoliko se ovde zateknete kada gostuje neki od poznatih bendova ili DJ-a. Atmosfera je tada krajnje zagrejana, a uslovi savršeni za doživljaj noći kako to samo Sykia ume da priredi. Dakle, zaljubljeni sa Griavasa, ovo je mesto gde ćete provesti noć i dočekati novu zoru na najromantičniji način.

Provereno i u ime toga DEL MAR beach bar SYKIA BEACH, mesto sa preporukom Sitonijanadlanu!



Del Mar - Sykia beach - pogled u pravcu plaže Klimatarija


Del Mar - Sykia beach - izuzetno prijatno mesto sa puno hlada


Del Mar - Sykia beach - pogled na uređenu plažu sa sadržajima beach bara


Del Mar - Sykia beach - odlična muzika i prijatna atmosfera


Del Mar - Sykia beach - beach bar sa preporukom






10895
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

LAS BANDIDAS - iz drugog ugla

jedan od beach barova koji je svoju popularnost stekao u velikoj meri zahvaljujući sajtu sitonijanadlanu i mesto na koje se uvek rado svraćalo kako zbog izuzetnog ambijenta tako i doživljaja. Uostalom LAS BANDIDAS je i standardna zaustavna tačka kružnog izleta "OBILAZAK SITONIJE" gde bi moji gosti uživali u predahu uz dobru muziku. Nažalost prošlo leto donelo je neke nove momente zbog kojih se kod mene slika ovog mesta u velikoj meri promenila. I ovaj put u pitanju je "ljudski faktor", ovom prilikom ponašanje personala, a i same gazdarice. Naime moji bi gosti odmah po dolasku na plažu gde je bar smešten bili "napadnuti" ponudom za obaveznu konzumaciju iako se još nisu čestito ni smestili. Uz to uvedeno je i pravilo da mora da se poruči onoliko pića koliko ima osoba, gde su čak brojali i decu od 3 godine. Jednom prilikom i uz komentar "nadam se da nemate i frižidere sa hranom". Naravno da pravila vezana za konzumaciju na ovakvim mestima treba da postoje, ali način na koji su nam u više navrata sve to saopštavali nije bio nimalo primeren. Pogotovo što u isto vreme su se veća društva Grka, Bugara ili Rumuna baškarile pod hladom borova, a da na stolovima nije bilo ni jedne jedine čaše. U pokušaju da zaštitim goste i objasnim da su oni na odmoru i da nigde ne žure, a da će piće ili sendviče sigurno naručiti jer smo zbog toga i došli usledile su teške reči i prštanje gazdarice ovog mesta uz komentar da možemo da idemo ako nam nešto ne odgovara. Kada se na sve ovo pridoda da je bilo slučajeva da na računu pojavi po koja stvaka više od naručene jasno je da su se pojavili neki novi momenti. Gospođa gazdarica kaže da "ako ne naplati piće neće imati da plati zakup sledeće godine". Ja se nadam da će tako i biti i da će neko mnogo poslovniji ali i ljubazniji preuzeti ovo mesto, neko ko će se ponašati i birati personal shodno reputaciji ovog beach bara. Bilo kako bilo do tada moja lista plaža Sitonije kraća je za jednu plažu, plažu LAS BANDIDAS kojoj sam ja onomad i kumovao, a sada postao nepoželjan jer ne dozvoljavam da bilo ko vređa i ponižava moje goste.  Uostalom ni pravom nazivu plaže STILADARIO ništa ne fali, a mene podseća na dane kada ovakve pojave na Sitoniji nisu bile ni u najavi.




10861
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
tema: Plaže - Beach barovi - BEACH BAROVI
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com