Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Put do Sitonije - Makedonija - HOTEL NAR - GEVGELIJA
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

HOTEL NAR - Gevgelija - Mrzenci





Hotel Nar - Gevgelija


Odličan hotel koji se nalazi u neposrednoj blizini graničnog prelaza Bogorodica-Evzoni. Nalazi se na 5 minuta od centra mesta Gevgelija na putu koji vodi ka selu Mrzenci, a nekih 3 km od graničnog prelaza prema Grčkoj.  

Smešten na lokacijski savršenom mestu, a u izuzetno mirnom okruženju ovaj hotel predstavlja odličan izbor za odmor na putu ka Sitoniji i ostalim destinacijama Grčke. Sve sobe su moderno opremljene, klimatizovane sistemom centralne klimatizacije sa individulanom kontrolom, imaju SAT TV i wi-fi bežičnu DSL internet konekciju (password:kalinka9) i direktnu telefonsku liniju. 

Kupatila su kvalitetna sa 24h toplom vodom, a u u standardnu opremu ide i fen za kosu. U sklopu hotela postoji i restoran, a u cenu noćenja je uračunat doručak. Deo restorana ukrašen je etno detaljima, a postoje i izdvojeni kafe delovi sa svetlarnikom i ratan garniturom za sedenje. Unutrašnjost hotela odiše toplinom i komforom, postoje dva lifta, a ceo kompleks pokriven je video nadzorom i sistemom za automatsko uključenje rasvete u hodnicima. Vrata svih soba otvaraju se karticom koju je potrebno samo prineti elektronskoj bravi, a kartica istovremeno služi i za aktiviranje struje u sobama.

Hotel raspolaže i parking prostorom, a recepcija i room servis gostima su na raspolaganju 24h. Ukupni kapacitet hotela se 33 sobe uključujući 14  apartmana sa francuskim ležajevima, 4  dvokrevetna, 9  trokrevetna i 3 apartmana  sa francuskim i jednim dodatnim ležajem. U sobama postoji i kuhinjski blok ali isti nije u funkciji. 

HOTEL NAR nalazi se u neposrednoj blizini restorana JAVOR DŽOKO u selu Mrzenci jednog od najboljih u svetu po posluženju kvalitetne jagnjetine. Uzimajući u obzir sve atribute HOTEL NAR predstavlja odličan smeštaj sa preporukom Sitonijanadlanu u Republici Makedoniji.  Sve dodatne informacije kao i rezervacije možete dobiti preko mejl adrese:   hotelnar@gmail.com a ljubazni menadžer hotela Vesna izaći će vam u susret. 

Vesnu ovom prilikom posebno pozdravljam!





Hotel Nar - Gevgelija - Mrzenci - Makedonija



 Hotel Nar - pogled na ulaz i deo parkinga



Hotel Nar - kvalitetne sobe



Hotel Nar - čista kupatila



Hotel Nar - 24h recepcija i room service



Hotel Nar - restoran sa etno detaljima



Hotel Nar - doručak uključen u cenu noćenja



Hotel Nar - Gevgelija - Mrzenci - Makedonija - pozicija na Google mapi







Komentari:

veca
Ovaj post je bas koristan, s obzirom da smo vec razmisljali da sledece godine obavezno prenocimo u Makedoniji, kako bismo odmorni stigli na Sitoniju. Nadam se samo da nisu skupi sa smestajem.... Pozdrav za Sitoniju.
napisano: 2013-10-31 12:13:34

11069
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Put do Sitonije - Makedonija - HOTEL NAR - GEVGELIJA - Post broj: 1
idi na dno idi na vrh
tema: Put do Sitonije - Makedonija - HOTEL NAR - GEVGELIJA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com