Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Plaže - West coast - TRISTINIKA
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

TRISTINIKA je prelepa dugačka peščana plaža smeštana severno od Toronija, a najlakše joj se prilazi kroz dvorište hotela Despotiko. Plaža je u ovom delu uređena sa sadržajima na plaži, na obali su sitni kamenčići koji se nastavljaju u dubinu mora. Prelaz u dubinu je relativno brz, a voda kristalno čista.

Fantastični pogled na Kassandru i dugački zalasci sunca svakako TRISTINIKU svrstavaju u grupu TOP plaža Sitonije, a svi koji inspiracije traže u noćima provedenim na plaži i u pravom raspoloženju to će sigurno pronaći u klubu ETHNIK smeštenom u najsevernijem delu plaže.











10953
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - West coast - TRISTINIKA - Post broj: 1
idi na dno idi na vrh
autor
vesna1309
grupa: user
broj postova: 7
reputacija: 1

Posto ste vi iskusni poznavaoci Sitonije,imam jedno pitanje za vas.Da li ste bili ili videli kamp ''Iza'' koji se nalazi u ovoj oblasti,tj.2 km od Toronija,ustvari na plazi Tristinika?Ako jeste,molila bih vas da mi ukratko opisete taj deo,posto planiramo ovo leto da provedemo u tom kampu.Da li je dobar izbor zbog deteta od 2 godine?Hvala :-)




Komentari:

sitonija
Kamp ISA smešten je odmah uz kompleks DESPOTIKO i to sa njegove južne strane. Izlazi na plažu TRISTINIKA u delu prema susednoj plaži DESTENIKA, odnosno prema TORONIJU. U ovom delu ima dosta trske, a žabe su uobičajena pojava. Sam kamp ima dosta zelenila i prostor za šatore odnosno kamp prikolice. U sastavu kampa postoje minimarket, restoran i beach bar na plaži koja je u ovom delu prilično široka, ali i sa dosta tendi i improvizovanih objekata na rubnom delu plaže. Postoji i teren za košarku kao i dečije igralište. Operativna sezona kampa je od 1. maja do 30. septembra. Interesantan kamp ali meni lično izgleda prilično sindikalno, a sa tako malim detetom ja bih ipak pre izabrao neki ozbiljniji kamp kao što su npr. THALATTA ili ARMENISTIS.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10842
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - West coast - TRISTINIKA - Post broj: 2
idi na dno idi na vrh
autor
vesna1309
grupa: user
broj postova: 7
reputacija: 1

Hvala,tek sam sada videla da ste mi odgovorili.I ja navijam za Thallatu,ali je muz gledajuci neke snimke na You tube-u zakljucio da je tamo u avgustu(kada bi inace isli)poprilicna guzva,da puno automobila prolazi kampom,i da je sve nekako bez nekog reda.Mislim na parcele,gde bi smestili kamp prikolicu.Da li je to zaista tako?


Komentari:

sitonija
THLATTA jeste popularan kamp ali organizacija u njemu je savršena, barem je tako bilo svaki put kada smo je posetili. Gužva jeste malo veća pogotvo u dane vikenda, ali kao što sam to već napisao nećete je ni osetiti osim na parkingu ispred kampa i u blizini beach bara na plaži. Pogledajte dobro fotografije sa linkova THALATTA i THALATTA SLIKE načinjene u sred sezone u julu mesecu 2010. Pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10896
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Plaže - West coast - TRISTINIKA - Post broj: 3
idi na dno idi na vrh
tema: Plaže - West coast - TRISTINIKA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com