Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - PANORAMA
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

PANORAMA - Sarti posmatran sa visine!


PANORAMA-Stari Sarti

Nalazi se u starom delu SARTIJA na uzvišenju iznad crkve, pred kraj prve ulice u koju se može skrenuti sa magistrale kada dolazite iz pravca VOURVOUROU-a. Ova ulica je ucrtana u mape većine GPS uređaja, a koordinate same kuće su
GPS(N40.0991015/E23.9788837)

Studija su mala, ali simpatična, raspolažu kuhinjom u "blok" varijanti (rolo orman u kojem su smešteni sudopera, dve grejne ringle, frižider i neophodno posuđe). TV sa SAT kanalima (ima Pink i RTS) naravno na zidu, baš kao i klima marke TOYOKI koja se odlično pokazala. Ima poseban tihi noćni režim, hladi odlično, ali za njeno korišćenje mora se doplatiti. Uključenje "na divljaka" ne može, s obzirom da taster za AUTORUN ne postoji (skinut sa štampane ploče), a potrebno je i ubaciti poseban uložak osigurača koji se dobija kao i daljinac po uplati 5evra po danu korišćenja. Klima je povezana sa kontaktima na kliznim vratima terase koja isključuju uređaj ako je terasa otvorena neko vreme.

Osim toga struja se isključuje (osim frižidera) uvek kada napustite studio i izvučete karticu privezanu za ključ hartletovanom alkom kako se ne bi mogla skinuti i ostaviti kada izađete.

Još jedna primedba je slab pritisak vode u kasnim poslepodnevnim časovima, s obzirom da je tada ceo Sarti u kupatilu, a ovde ste baš visoko na brdu. Nama ovo nije bila smetnja s obzirom da smo se iz obilazaka Sitonije vraćali obično posle 22h, kada je situacija sa vodom već normalizovana i tople vode ima koliko hoćete jer se greje bojlerom, a ne solarno.

Dakle, ovde je malo više na delu tipično grčko ekonomisanje, ali zanemarljivo sa doživljajem kada doručkujete na terasi uz fenomenalan panoramski pogled na ceo Sarti. Neprocenjiv doživljaj i razlog zbog kojeg moja starija ćerka insistira na PANORAMI uvek kada smo u Sartiju. Još jedan ozbiljan argument zbog kojeg se kuća PANORAMA nalazi na listi smeštaja ekspedicije sitonijanadlanu.



PANORAMA-Sarti-Sitonija-panoramski pogled sa terase na ceo Sarti


PANORAMA-Sarti-Sitonija-kuhinjski blok u studiju


PANORAMA-Sarti-Sitonija-klima Toyoki u studiju


PANORAMA-Sarti-Sitonija-TV sa SAT kanalima


PANORAMA-Sarti-Sitonija-kartica za aktiviranje struje




10931
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - PANORAMA - Post broj: 1
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - PANORAMA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com