Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - HOTEL SKY
strana 1 od 1
autor
diki00
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Nikada nisam bio u Sartiju, nasao sam apartman u hotelu Sky. Da li neko zna kakav je to smestaj i koliko je daleko od plaze. Na njihovom sajtu pise 100 m, da li je stvarno tako?

Komentari:

sitonija
SKY hotel smešten je u Novom Sartiju u trećoj ulici paralelnoj sa plažom odmah uz kuću BERLIN. Dakle u visini kuća ARISTOTELIS. Inače ovaj smeštaj nekada je bio u ponudi ASTRA TRAVELA pod nazivom TASOULA. Mirna ulica, široka sa dovoljno parking prostora i blizu granice Stari/Novi Sarti. Jedino što su po mom mišljenju studija malo načičkana i komšije će vam sigurno gledati u tanjir dok ručate na malim terasama.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11068
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - HOTEL SKY - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
mrobertm
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Veliki pozdrav članovima sajta,a moderatoru sitoniji sve pohvale za detaljan opis na svako postavljeno pitanje,svaka čast.
Ove godine,početkom jula letujemo po prvi put na sitoniji,rezervisao sam apartman u sky hotelu,pročitao sam ceo sajt ali nisam ništa uspeo da nađem o ovom smeštaju,pa bih zamolio za neke utiske komentare o hotelu,gde se nalazi itd...
S velikim poštovanjem,
Robi

Komentari:

sitonija
Temu SKY HOTEL već imamo otvorenu na forumu, a sve iz komentara gornjeg posta stoji i dalje. A evo i fotografije koja potvrđuje rečeno. Pozdrav!

napisano: 2019-02-05 21:34:14

10974
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - HOTEL SKY - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - HOTEL SKY
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa

copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com