Sitonija
tema: Smeštaji -
Sarti
-
POREÄENJE SMEÅ TAJA
strana
1
od 1

autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

grupa: admin
broj postova: 527

Da li bi mogli da uporedite sledece cetiri vile: Talizeti, Stavrula, Stavrula Garden i Grigoris.
Video sam da je vec bilo pisano o njima, ali bi me zanimalo poredjenje posto su nam one usle u uzi izbor :)
1. Da li je moguce uvek naci parking ispred ovih vila sredinom Juna?
2. Da li je bilo nekih primedbi gostiju prosle godine?
3. Da li Stavrula Garden ima vece dvoriste i neki sadrzaj, sobzirom da se nalazi prekoputa magistrale?
4. Da li imate mozda neku sliku vile Grigoris?
5. Da li mozda imate neku preporuku za noviju vilu koja se nalazi u delu gde je plaza Sarti beach ili u novom Sartiju uz plazu?
Hvala unapred,
(pitanja postavio: goranb)
1. Da li je moguce uvek naci parking ispred ovih vila sredinom Juna?
2. Da li je bilo nekih primedbi gostiju prosle godine?
3. Da li Stavrula Garden ima vece dvoriste i neki sadrzaj, sobzirom da se nalazi prekoputa magistrale?
4. Da li imate mozda neku sliku vile Grigoris?
5. Da li mozda imate neku preporuku za noviju vilu koja se nalazi u delu gde je plaza Sarti beach ili u novom Sartiju uz plazu?
Hvala unapred,
(pitanja postavio: goranb)
Komentari:
sitonija
STAVRULA je kuća kojoj će ovo biti treća sezona korišćenja, TALIZETI i STAVRULA GARDEN su prošle godine primili prve goste, a GRIGORIS se tek gradi.
STAVRULA GARDEN nalazi se preko puta magistrale u visini ulice u kojoj se nalaze kuće VALIS i 4 SEASONS, dakle Stari Sarti, a ostale tri u Novom Sartiju, STAVRULA na početku u trećoj ulici od plaže, a susedne TALIZETI i GRIGORIS u središnjem delu i to u drugoj ulici od mora.
1. STAVRULA GARDEN ima svoj parking ispred kuće, a u slučaju ostale tri kuće parkira se na ulici stim što ispred STAVRULE ima hlada.
2. Ne postoji kuća u kojoj nije bilo nekih primedbi ali to već zalazi u temu sociologije i psihologije pa ne bih ovde o tome
3. Nema, dvorište je par metara između ograde i ulaza u sobe
4. GRIGORIS se tek radi, a slike tek u maju kada budem u Sartiju
5. Izabrali ste odlične i nove kuće, a u SARTI BEACH-u preporuka su i kuće SUN RISE, ERIFILI, AGNI, XENONAS APOLLON, MAKEDON...
Pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
STAVRULA GARDEN nalazi se preko puta magistrale u visini ulice u kojoj se nalaze kuće VALIS i 4 SEASONS, dakle Stari Sarti, a ostale tri u Novom Sartiju, STAVRULA na početku u trećoj ulici od plaže, a susedne TALIZETI i GRIGORIS u središnjem delu i to u drugoj ulici od mora.
1. STAVRULA GARDEN ima svoj parking ispred kuće, a u slučaju ostale tri kuće parkira se na ulici stim što ispred STAVRULE ima hlada.
2. Ne postoji kuća u kojoj nije bilo nekih primedbi ali to već zalazi u temu sociologije i psihologije pa ne bih ovde o tome
3. Nema, dvorište je par metara između ograde i ulaza u sobe
4. GRIGORIS se tek radi, a slike tek u maju kada budem u Sartiju
5. Izabrali ste odlične i nove kuće, a u SARTI BEACH-u preporuka su i kuće SUN RISE, ERIFILI, AGNI, XENONAS APOLLON, MAKEDON...
Pozdrav!
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji -
Sarti
-
POREÄENJE SMEÅ TAJA - Post broj: # 1
autor
gost
grupa: user
broj postova: 4

broj postova: 4

Planiramo letovanje od 15.06.-30.06. pa se dvoumimo oko dva smestaja-ILIADIS HOUSE ili SARTIOS HOUSE? Koji bi ste pre preporucili sa obzirom na dete od 2 god koje podrazumeva da nam znaci blizina plaze i restorana? Planiramo obilaske celog poluostrva naravno :)
Komentari:
sitonija
KUĆA SARTIOS i KUĆA ILIADIS nalaze se u starom delu Sartija, ILIADIS jedan blok bliže plaži, a SARTIOS jedan blok bliže centru. ILIADIS ima svoj parking, nešto lepše opremljene sobe ali i nešto manje nego SARTIOS koji ima i veće terase. ILIADIS u prizemlji uma apartmane predviđene za smeštaj do 5 osoba, a studija su na prvom i drugom spratu, a SARTIOS na prvom spratu ima sobe sa brojevima od 200 do 208, dok su na drugom spratu sobe sa brojevima od 100 do 108. Po strukturi su 1/2, 1/3, a postoje i 1/4 studija ali sa pomoćnim ležajem. Sobe u prizemlju (ustvari polusuteren) nemaju terase. Vlasnici kuće SARTIOS rodbina su sa vlasnicima kompleksa AKIS-MIHALIS. Obe kuće imaju klimu, wi-fi i SAT TV, ali se kod SARTIOS-a klima doplaćuje.

Smeštaji -
Sarti
-
POREÄENJE SMEÅ TAJA - Post broj: # 2
autor
bossa
broj postova: 1

broj postova: 1

Pozdrav! Mnogo ste nam olaksali pripremu za letovanje ove godine, hvala Vam na tome :) Da li biste mogli da "date svoj glas" i time nam jos malo olaksate izbor izmedju vila Illiadis i Ta Vrahakia? Ne poznajem Sarti, prvi put idemo, prilicno sam neodlucna jer nisam sigurna koja varijanta je bolja, a mnogo sam toga vec procitala i prilicno se informisala o svemu. Cena je ista, mi smo (relativno) mladji par bez dece, planiramo da obidjemo poluostrvo i da se odmaramo, provod nas ne interesuje. Jos jedno pitanje: koja je realna cena u Sartiju za studio u drugoj polovini juna ove godine? Mi smo od mnogo kuca dobili prilicno vise cene nego sto su bile prosle godine. Ne znam da li ima smisla doci na bum i potraziti tu direktno... Hvala unapred na savetu i pomoci!
Komentari:
sitonija
Ukoliko planirate aktivniji pristup letovanju i obilaske mišljenja sam da su oba smeštaja dobar izbor, pa ipak moj glas za ILIADIS koji u drugoj polovini juna košta 45 evra za 1/2 studio. Å ta je realna cena teško je reći jer Sitonija postaje tražena destinacija, a ponuda smeštaja je sve raznovrsnija.
bossa
Hvala puno na brzom odgovoru! Svakako planiramo da skitamo, samo mi se Ta Vrahakia cinila kao malo bolji izbor zbog pogleda na more, nije da cemo mnogo boraviti tu, ali budjenje uz pogled na more nije naodmet :) Ne znam kakva je okolina Iliadisa, je li mirno ili bucno... Sto se cena tice, mi smo dobili ponude u rasponu od 35 do 45€, znaci da ne ocekujemo da moze nize od toga?
napisano: 2014-05-16 19:52:14
napisano: 2014-05-16 19:52:14
Smeštaji -
Sarti
-
POREÄENJE SMEÅ TAJA - Post broj: # 3
autor
TajÄi
broj postova: 3

broj postova: 3

Molim da mi pomognete oko izbora smestaja.Dvoumim se između Billys house i Achilleas house,ista cena samo sto je Billys na 50 m od plaze,a Achilleas na obali.Nigde nisam pronašla nikakav podatak o kuci Achilleas pa me zanima da li je ok?Pronasla sam je na sajtu toronaios.gr, a Billys preko Grckainfo
Smeštaji -
Sarti
-
POREÄENJE SMEÅ TAJA - Post broj: # 4
autor
Maki
broj postova: 2

Pozdrav.Pratim vas vec izvesno vreme,a sad se I javljam jer mi treba mala pomoc.Prvi put idemo na Sitoniju,Sarti je u najuzem izboru,jer idemo sa dvoje dece I roditeljima.
Pricala sam sa jednim vrlo ljubaznim gospodinom iz Astre koji nam je preporucio nekoliko kuca.Izbor nije veliki jer nam treba dvokrevetni studio I cetvorokrevetni apartman sa odvojenom spavacom sobom(koja ima vrata), I to sve u prvoj polovini avgusta.
Molim Vas za misljenje o ovim kucama:Iorana,Babis,Laura,Maria,Tsantilas.
Cena takodje ima veliku ulogu u odlucivanju,ali se nadam da cemo sve uklopiti.
Izvinite ako sam preterala,ali mi misljenje sa ovog sajta puno znaci.
Hvala unapred
Komentari:
sitonija
Kuća IORANNA je u ponudi od avgusta prošle godine, a kuća LAURA biće potpuno nova kuća spremna od maja ove godine. MARIA i TSANTILAS su dosta skromni smeštaji, ali MARIJA prilično uredna i na dobroj lokaciji. BABIS je najlošiji izbor od navedenih, pogotovo što se dupleks apartmani nalaze u potkrovlju što bi verovatno bo problem sa stepenicama kako za decu tako i za roditelje.
Detalje o kućama IORANNA i BABIS imate na delu foruma o smeštajima u Sartiju, a linkovi su:
za kuću IORANNA
za kuću BABIS
Svakako pogledajte i kuće ALEKSANDROS, FOTIS i TALIZETI naravno ukoliko su raspoložive u terminu koji planirate. FOTIS raspolaže sa 1/6 dupleksom što vam je financijski dosta povoljnije nego apartman i studio odvojeno, TALIZETI ima 1/6 apartman sa galerijom, a dobro rešenje možda mogu biti i kuće LENA gde imate mazonetu sa dva odvojena stana predviđenu za smeštaj 6 osoba. Kuća koja se upravo rekonstruiše DORA GARDEN NEW imaće u ponudi šestokrevetni apartman. Sve u svemu mišljenja sam da bi za vaš slučaj FOTIS bio najbolje rešenje, naravno ukoliko vam nije problem da smeštaj bude na uzvišenju iznad starog Sartija.
Detalje o kućama IORANNA i BABIS imate na delu foruma o smeštajima u Sartiju, a linkovi su:
za kuću IORANNA
za kuću BABIS
Svakako pogledajte i kuće ALEKSANDROS, FOTIS i TALIZETI naravno ukoliko su raspoložive u terminu koji planirate. FOTIS raspolaže sa 1/6 dupleksom što vam je financijski dosta povoljnije nego apartman i studio odvojeno, TALIZETI ima 1/6 apartman sa galerijom, a dobro rešenje možda mogu biti i kuće LENA gde imate mazonetu sa dva odvojena stana predviđenu za smeštaj 6 osoba. Kuća koja se upravo rekonstruiše DORA GARDEN NEW imaće u ponudi šestokrevetni apartman. Sve u svemu mišljenja sam da bi za vaš slučaj FOTIS bio najbolje rešenje, naravno ukoliko vam nije problem da smeštaj bude na uzvišenju iznad starog Sartija.
Smeštaji -
Sarti
-
POREÄENJE SMEÅ TAJA - Post broj: # 5
autor
Maki