Sitonija
tema: Smeštaji -
Sarti
-
SARTIOS HOUSE
strana
1
od 1

autor
gost
grupa: user
broj postova: 4
reputacija: 1

broj postova: 4

U kakvom stanju su sobe u prizemlju kuce Sartios posto su im cene nize nego ostalim sobama? Poseduju li terasu?
Komentari:
sitonija
Terase imaju sobe na prvom i drugom spratu.
napisano: 2014-03-28 23:50:22
napisano: 2014-03-28 23:50:22
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji -
Sarti
-
SARTIOS HOUSE - Post broj: # 1
autor
Apolonija
broj postova: 3

Poydrav svima,
da li neko moze da mi opise detaljnije vilu Sartios u Sartiju ?. Takodje me interesuje ulaz u studije, vidim na slikama da je stepeniste sa spoljne strane, odnosno da li se u sve sobe ulazi sa spolja?
da li neko moze da mi opise detaljnije vilu Sartios u Sartiju ?. Takodje me interesuje ulaz u studije, vidim na slikama da je stepeniste sa spoljne strane, odnosno da li se u sve sobe ulazi sa spolja?
Komentari:
sitonija
SARTIOS se sastoji iz dve kuće, a u obe se ulazi iz dvorišta pomoću kružnih stepenica do etaže. Postoje i sobe u suterenu, a ulaz je par stepenika ispod nivoa zemlje. U svakom slučaju stepeništa su unutar dvorišta.

Â
napisano: 2019-02-05 21:34:14

Smeštaji -
Sarti
-
SARTIOS HOUSE - Post broj: # 2
autor
Apolonija

Hvala najlepse na odgovoru, nadam se da stepenice nece biti problem za decu.
Komentari:
sitonija
Studija 201 i 202 su na prvom spratu, a studija 105, 106, 107 i 108 na drugom, pa kod njih ima dvaput više stepenika.
Smeštaji -
Sarti
-
SARTIOS HOUSE - Post broj: # 3
autor
Apolonija

Uplacena vila Sartios u avgustu :) S obzirom da prvi put idemo u Sarti, prenecu Vam svoje utiske :)
Komentari:
Apolonija
Kako sam i obecala prenecu Vam svoje utiske sa letovanja koje se zavrsilo pre nedelju dana :)
Letovali smo preko agencije Astra u vili Sartios.
Sartios: Vila je na predivnoj lokaciji. Iznad centra, na vrlo mirnoj lokaciji. Iza kuce se nalazi veliki parking i vrlo je pogodna za porodice koje dolaze svojim prevozom. Međutim i sve vile okolo koje su u ponudi imaju sasvim dovoljno mesta za parkiranje tako da taj detalj ne predstavlja nikom problem sem ako nije bas u samoj glavnoj ulici.
Kuca je vrlo lepa, cista i kvalitetna. Mi smo bili na drugom spratu u apartmanu koji je bio na nase odusevljenje non stop u hladovini. Namestaj je nov, kreveti su udobni i kvalitetni. Kupatilo je vece nego sto na slikama po katalogu izgleda. Terase su prostrane sa garniturom za sedenje i velikim suncobranom i takodje terasna vrata imaju mrezu za komarce iako se nasao tek po koji :) Velicina sobe je zadovoljavajuca mada bih ja volela da ima makar jos jedan komad namestaja za stvari.
Sarti: Nesto za cim sam zudela godinama. Potpuno drugaciji od onoga sto se vidja na Kasandri i ostalim popularnim delovima Grcke. Mesto koje je vise nego cisto. Uske poplocane ulice, prepune cveca. Mesto u kojem necete naci ni jedan jedini papiric van korpe za otpatke. Svi restorani, taverne, poslasticarnice su sveze okrecene, ciste, moderno opremljene. Nista u ponudi ne manjka ni kad su poslastice u pitanju a ni slani obroci.
Mestani su izuzetno gostoljubivi i gde god da smo usli bili smo lepo docekani. Crkva i muzej svakako ne treba zaobici.
Plaza: Prva tri dana smo obisli 10 tak plaza uz naravno najpopularnije Oranž i klimatariju. Oranž i sve uz nju sto ide je zaista dar prirode, medjutim premala je za tu kolicinu turista koji je žele posetiti. Takodje, mana sa moje tacke gledista ukljucujuci i Klimatariju je sto su kafici na plazi potpuno privatizovali plazu svojim lezaljkama i na oranžu recimo imate jedinu opciju,ako ne zelite da platite lezaljku, da se lomite na kamenu. Nama se najvise dopala plaza u samom Sartiju koja je prostrana i siroka uz predivno uređeno setaliste. i starom delu je krupan pesak sa nesto kracim plicakom dok je u novom sartiju najsitniji i najmekaniji cist pesak sa "kilometarskim" plicakom.Voda je cista, bez meduza..jezeva i izuzetno topla. Plaza u samom Sartiju definitivno zadovoljava svaciji ukus jer je toliko velika da ne moze biti guzva na njoj:) Malo je reci hvale za ovo mesto u koje smo letovali po prvi put i sigurno cemo ici ponovo.
Sa agencijom smo bili prezadovoljni kao i se programom koji je bio u njihovoj organizaciji :)
napisano: 2019-02-05 21:34:13
napisano: 2019-02-05 21:34:13
Smeštaji -
Sarti
-
SARTIOS HOUSE - Post broj: # 4
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527

grupa: admin
broj postova: 527

SARTIOS NEW - tri potpuno nova studija za sezonu 2017.
Već dobro poznata kuća SARTIOS smeštena na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini apoteke i centralnog trga od ovog leta imaće u ponudi i tri potpuno renovirana studija. U pitanju su studija u suterenu kuće, a numerisana su kao studio B2 i B4 predviđeni za smeštaj 2-3 osobe dok je studio B3 predviđen za smeštaj 3+1 osobe.
Sva tri studia su vrlo moderno opremljena, kupatila izgledaju prelepo, rasveta je halogena u spuštenim delovima plafona, a kuhinjski blok sa ugradnim rešoima, aspiratorima marke DAVOLINE i jednodelnom sudoperom sa delom za ceđenje posuđa.U spavaćem delu kreveti su sa tapaciranim uzglavljem i kvalitenim antibakterijskim dušecima. Sve sobe su klimatizovane, a za ova tri studija korišćenje klime je besplatno u julu i avgustu.
Vrlo prijatno iznenađenje u ovoj kući koja već ima dobru reputaciju. Ostalo je još samo da se uradi finalno čišćenje i sva tri studija biće spremni. Za vas evo i ekskluzivno prvih fotografija načinjenih pre nekoliko sati....

Već dobro poznata kuća SARTIOS smeštena na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini apoteke i centralnog trga od ovog leta imaće u ponudi i tri potpuno renovirana studija. U pitanju su studija u suterenu kuće, a numerisana su kao studio B2 i B4 predviđeni za smeštaj 2-3 osobe dok je studio B3 predviđen za smeštaj 3+1 osobe.
Sva tri studia su vrlo moderno opremljena, kupatila izgledaju prelepo, rasveta je halogena u spuštenim delovima plafona, a kuhinjski blok sa ugradnim rešoima, aspiratorima marke DAVOLINE i jednodelnom sudoperom sa delom za ceđenje posuđa.U spavaćem delu kreveti su sa tapaciranim uzglavljem i kvalitenim antibakterijskim dušecima. Sve sobe su klimatizovane, a za ova tri studija korišćenje klime je besplatno u julu i avgustu.
Vrlo prijatno iznenađenje u ovoj kući koja već ima dobru reputaciju. Ostalo je još samo da se uradi finalno čišćenje i sva tri studija biće spremni. Za vas evo i ekskluzivno prvih fotografija načinjenih pre nekoliko sati....

Smeštaji -
Sarti
-
SARTIOS HOUSE - Post broj: # 5
Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma:
sitonijanadlanu
thalassa
copyright by
sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by
sitonijanadlanu.com