Sitonija
tema: Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA STELIOS
strana
1
od 1

autor
dekiluk
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Poštovani,
Zanima me vila Stelios tj. smeštaj u apartamu sa dve odvojene prostorije I dobim Wi-Fi signalom. Koliko sam proćitao apartmani na prvom spratu su odvojeni harmonika vratima, dok na 2 spratu toga nema.. Ono što me interesuje je Vaše mišljenje o ovom smeštaju, stvarna udaljenost od plaže, mogućnost parking kao I da li su aprtani na sunčanoj strani. Takođe bih Vas zamolio da mi uporedite sa vilom Aleksandros (sobe 1 I 4) pošto mi se čini da je dosta bolji smeštaj I kolikovidim veči frižideri, ali je plaza znatno dalja (piše 220m a rekao bih da bar duplo vise) I još plus u povratku I uzbrdo. Napominjem da dolazim kolima I imam nameru da obiđem sve okolne plaže tako da mi je gadska plaza interesantna samo za pre podne.
Pozdrav
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA STELIOS - Post broj: # 1
autor
marija123
broj postova: 33

broj postova: 33

vila stelios je u centru ali u mirnijoj ulici, mi smo bili kod Uranije odmah pored, i jeste sunce pre podne sa te strane, ka ulici, ne znam kakvi su app unutra ali je blizu plaze gde nemas plicaka, pa ako nemas malu decu to je ok..do plaze preko trgica si za 5min...i tu u centru su prelepi beach barovi i super muzikica...alexandros je na brdu malo iznad ove ulice gde je stelios, ako si mlad nista ti ne fali malo setnje ;) , znaci malo je dalje od plaze ali je u centru i sve je tu relativno blizu
Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA STELIOS - Post broj: # 2
autor
zorica

Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA STELIOS - Post broj: # 3
autor
DZULI
broj postova: 3

broj postova: 3

Molim vas za pomoć, suprug, dve ćerkice i ja želimo da rezervišemo smeštaj u hotelu Corali u Sartiju, može li mi neko reći nešto više o samom smeštaju?
Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA STELIOS - Post broj: # 4
Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma:
sitonijanadlanu
thalassa
copyright by
sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by
sitonijanadlanu.com