Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - KAKO PRONAĆI SMEÅ TAJ
strana 1 od 1
autor
banjac
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Pozdrav svima ! Nameran sam da sa društvom odem oko10.septembra na Sitoniju (najverovatnije Sarti), ali se dvoumimo da li da smeštaj rezervišemo preko agencije, bookinga i sl. ili da smeštaj tražimo na licu mesta !? To me najviše zanima zbog cene , pa bih zamolio nekog ko ima iskustva da mi da savet !? Hvala !

Komentari:

sitonija
Sve zavisi koji je kriterijum za odabir smeštaja, ako je to cena sada se već ulazi u termine kada su agencijske ponude povoljnije. Cena na licu mesta obično neće ići ispod 25-30 evra po danu, mada sve zavisi od trenutne potražnje. Danas u sartiju ima nešto slobodnih soba, a mi smo izdali 1/2 studio u kući Tsantilas za 35, a 1/4 studio u kući Ioranna za 55 evra. dakle još uvek ništa nije uobičajeno.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11089
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KAKO PRONAĆI SMEÅ TAJ - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
Biksi
broj postova: 3

Molim Vas, treba mi hitno preporuka za smestaj u Sartiju, za 4-ro. Termin oko 18.jula. Da li je povoljnije na licu mesta traziti smestaj i koliko prosecno to izadje po osobi, ILI rezervisati preko agencije?

Hvalaaaaaa punoooo :)

Komentari:

joka
Hteli bi smo da letujemo u Sartiju interesuje nas smestaj za dve odrasle osobe i bebu od god dana. Da li bi ste mogli nesto da nam preporucite
napisano: 2017-06-18 11:31:35

11081
Smeštaji - Sarti - KAKO PRONAĆI SMEÅ TAJ - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
joka
broj postova: 1

Hteli bi smo da letujemo u Sartiju interesuje nas smestaj za dve odrasle osobe i bebu od god dana. Da li bi ste mogli nesto da nam preporucite

10875
Smeštaji - Sarti - KAKO PRONAĆI SMEÅ TAJ - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - KAKO PRONAĆI SMEÅ TAJ
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa

copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com