Sitonija
tema: Smeštaji -
Sarti
-
SARTI SMESTAJ NA 5 NOCENJA
strana
1
od 1

autor
vicky
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Zdravo, ako moze mala pomoc:)
planiramo da posle vencanja kolima krenemo na Sitoniju,u Sarti,imamo samo mali broj dana na raspolaganju,citaj 5 nocenja...
Poslali smo mail Malamatenia House,ali oni ne odgovaraju danima..
Moj buduci suprug je za varijantu da krenemo i da nadjemo smestaj na licu mesta,ali ja se bojim da cemo ostati bez smestaja na kraju... :/
Inace,verovatno cemo krenuti 18.jula...Nas je dvoje,to ce nam biti kao medeni mesec,a sada idemo prvi put kolima :)
Sta nam predlazete? da idemo na blef ili da rezervisemo neki smestaj ako uspemo?
Hvala puno na odgovoru!
planiramo da posle vencanja kolima krenemo na Sitoniju,u Sarti,imamo samo mali broj dana na raspolaganju,citaj 5 nocenja...
Poslali smo mail Malamatenia House,ali oni ne odgovaraju danima..
Moj buduci suprug je za varijantu da krenemo i da nadjemo smestaj na licu mesta,ali ja se bojim da cemo ostati bez smestaja na kraju... :/
Inace,verovatno cemo krenuti 18.jula...Nas je dvoje,to ce nam biti kao medeni mesec,a sada idemo prvi put kolima :)
Sta nam predlazete? da idemo na blef ili da rezervisemo neki smestaj ako uspemo?
Hvala puno na odgovoru!
Komentari:
sitonija
Pre svega čestitke i sve najbolje u danima koji su pred vama. U principu vi ste u pravu, šanse da se nađe smeštaj na licu mesta su sve manje, ali opet vi ste sada u fazi kada ste jedno drugom dovoljni i kako god bude uživaćete. Dakle opušteno i pozitivno razmišljajte, a onda Univerzum već pošalje neko rešenje. Još jednom SREĆNO!!!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
napisano: 2019-02-05 21:34:14
vicky
Haha,pa bio bi nam potreban i krevet i kupatilo kako bi sve islo po planu :D ali svakako hvala,a hvala i na brzom odgovoru :) pozdrav,i nadam se da se vidimo na Sitoniji :)
napisano: 2016-06-28 08:40:57
napisano: 2016-06-28 08:40:57
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji -
Sarti
-
SARTI SMESTAJ NA 5 NOCENJA - Post broj: # 1
Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma:
sitonijanadlanu
thalassa
copyright by