Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Toroni - HAUS RISOS
strana 1 od 1
autor
Ilija
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Kao prvo, zelim da dam sve pohvale u vezi ovog sajta. Nisam mogao da verujem da ima ovako azuran sajt koji moze toliko informacija da da o potencijalnom odmoru. Svaka Vam cast.
Moje pitanje je u vezi pomenute kuce. Isao bih sa suprugom koja je u sestom mesecu trudnoce i sa detetom od cetiri i po godine.
Kuca na zvanicnom sajtu izgleda sasvim prihvatljivo i lepo. Ono sto mene interesuje je kao prvo, da li su sobe klimatizovane. Da li sobe imaju balkone? Koja je daljina do plaze? Da li je uzbrdo-nizbrdo ili ravan prilaz do plaze? Koja je razdaljina do samog centra mesta? Ima li prodavnica u blizini?
Prosle i pretprosle godine smo letovali na Tasosu i iskreno, bilo mi je malo mnogo voznje kolima. Ove godine bi voleo da bude neki stacioniran odmor, bez puno paljenja kola.
Veliko Vam hvala na bilo kojim informacijama...
Pozdrav, Ilija iz Beograda



Komentari:

sitonija
Kuća RISOS nalazi se u delu Toronija gde se magistrala prilično udaljava od mora. Po mojoj proceni do mora ima oko 500m i bez kola odlazak do plaže bio bi dosta komplikovan. Isto važi i za snabdevanje i sadržaje Toronija koji su skoncentrisani oko centra i uz plažu. RISOS ima odlične uslove za miran odmor u prirodi, ima lep bazen i kvalitetnu kuhinju gde se hrana priprema dobrim delom od sastojaka iz sopstvene bašte. Objekat je uz magistralu tako da lako strižete i do susednog Porto Koufo-a i nekoliko vrhunskih taverni. Dakle mogućnost za lep odmor ovde postoji, ali auto će biti neophodan. Pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11076
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Toroni - HAUS RISOS - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
Ilija
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Veliko hvala na odgovoru. Odlucili smo se za ovu kucu. Nama i treba mir i tisina, a kapiram da ici kolima par kilometara dnevno i nije nista neizdrzivo. Samo jos jedno pitanje. Ima li pecanja na Toroniju? Poneo bi nesto pribora pa da se i iskusam tamo... :)


Komentari:

sitonija
Standardna mesta u Toroniju za pecanje su rubni delovi plaže mesta i dve uvale posle Toronija kada se krene ka plaži Destenika. A vrlo blizu vam je i Porto Koufo (1km) a tamo ćete već videti vaše kolege na delu. A ukoliko ulov ne bude prema očekivanju u mestu Porto Koufo postoji ribarnica i nekoliko odličnih ribljih taverni. U svakom slučaju sve najbolje i lep odmor u delu Toronija gde ćete mir sigurno pronaći kraj lepe bašte i bazena.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10909
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Toroni - HAUS RISOS - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Toroni - HAUS RISOS
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com