Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Sarti - VILA STELA
strana 1 od 1
autor
gindzy
grupa: user
broj postova: 7
reputacija: 1

da li je neko boravio u vili stela u sartiju?kakva je vila?gde se nalazi i koliko ima do centra sartija?

Komentari:

sitonija
STELA koja je meni poznata nalazi se u starom Sartiju na još zaravnjenom delu i na 30 koraka od centralnog trga.
napisano: 2019-02-05 21:34:14
gindzy
hvala puno na svim informacijama na ruti koju si mi napisao kako da pronadjem vilu stela.nasli smo je iz prve.bilo je prelepo u sartiju,nismo se pokajali sto smo izabrali sarti,pravo porodicno mesto.bio je prepun turista u nasem terminu 8.avgust 2012.sve pohvale i preporuka za sve koji se dvoume.
napisano: 2012-08-19 22:29:08

11016
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - VILA STELA - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
gindzy

u agenciji su mi rekli da je u novom delu sartija vila stela.to je vise kuca nego vila rekla bih po slikama,pa me zanima kakva je zapravo.da nije  zabacena negde.poz svima.

Komentari:

sitonija
Da li je "ta" Stela zelene boje i sa kružnim stepenicama koje vode na sprat?
napisano: 2019-02-05 21:34:13
gindzy
ne mogu da verujem da niko nezna nista o kuci stela,drzacu se one stare....uzdaj se use i u svoje kljuse.sretan put svima koji putuju u sarti.ima do avgusta jos vremena.ko se pre vrati stavljajte komentare,da vidimo utiske.
napisano: 2012-06-26 12:20:54

11033
Mesta na Sitoniji - Sarti - VILA STELA - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
gindzy

ma nije zelena bela je,ima sarenu tendu na terasi,ulaz sa stubovima sa strane,dve saksije velike ispred,kuca izgleda lepo na slikama.

Komentari:

sitonijanadlanu
Ova kuća mi je dobro poznata čak smo jedne godine i bili smešteni u njoj, ali tada se čini mi se zvala Marija. U pravu ste sada na njoj piše Stela na tabli NS-travela. Nalazi se u novom Sartiju u trećoj ulici od mora u istoj u kojoj je smeštena i poznatija kuća Ilijas. U delu je bliže igralištu dakle nešto dalje od centra ali ne više od 10-tak minuta hoda. Plaža u ovom delu je bez sadržaja ali sa dosta prostora da se gužva nikada ne pravi. Blizu vam je i deo Sarti beach kao i izlaz na magistralu. Mi smo bili smešteni u apartmanu u prizemlju sa dve odvojene spavaće sobe i jedinu primedbu imali smo na kupatilo koje je tada izgledalo pomalo sindikalno. Ne znam kakava je sada situacija možda je palo neko renoviranje u međuvremenu. Parking u ulici u kojoj je kuća je moguć ali možda ne baš ispred same kuće. Do Stele se najlakše dolazi tako što sa magistrale u Sarti uđete na ulazu kod EKO pumpe gde skrenete levo pa prva ulica opet levo do kraja i nakon male S krivine nastavite pravo i ulazite u deo gde se nalazi kuća i to sa vaše desne strane.

kuća Stela - novi Sarti

kuća Stela - novi Sarti - spavaća soba dupleks apartmana u prizemlju

napisano: 2019-02-05 21:34:14

11030
Mesta na Sitoniji - Sarti - VILA STELA - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Sarti - VILA STELA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa