Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016
strana 1 od 1
autor
tamaris05
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Pozdrav svima,

htela bih da kazem da smo muz, ja i tada trogodisnja devojcica 2014. godine letovali u Sartiju krajem juna pocetkom jula. Bili smo smesteni u kuci Pirofani u delu Sarti Beach, bili smo prezadovoljni i osobljem Astre koje nas je odvelo do smestaja i koje je bilo jako ljubazno unasem slucaju, mislim da cela smena nije imala problema sa njima, smestajem i polozajem kuce, plazom. Dugacak plicak, za decu fenomenalno. Talasi? Dobro, bilo ih je ali nisu bili preveliki i nama nisu smetali, cak smo i uzivali, vetar nije bio prejak, normala. Do duse, mi smo isli kolima pa smo svakog dana isli na nasu omilljenu Orange Beach.Nama je bilo fantasticno. Mesto mi se jako dopada, narocito stari deo za setnje, giros u Obeliksu odlican, ono sto me je odusevilo je to sto i ako je uvece guzva i ima puno setaca, nije buka kao na vasaru. Igralista za decu ima tako da nam je i to islo na ruku. Jos kada dodam da je na Astrinom krstarenju moje dete osvojilo prvo mesto u takmicenju u pevanju i muz izronio flasu belog vina - sto je sve naravno na prvom mestu bilo zabavno i ucinilo nam izlet lepsim - mogu reci da nam je letovanje bilo pun pogodak. Ove godine smo uplatili Aristotelis od 9. septembra 12 nocenja, s tim sto nam starije dete sada u maju puni 5 godina a imamo i jos jednu devojcicu koja ce u vreme letovanja imati godinu i po. Ono sto me interesuje je da li je kod Aristotelisa nagli prelazak iz plicaka u dubinu ili postepen, da li je bese Sarti Beach sa plicakom puno udaljen, odnosno, koliko bi trebalo pesaka da se stigne do prvog plicaka, ne znam da li smo se u tom smislu zeznuli.I interesuje me da li je u to vreme septembar topao, odnosno, da li je more toplo i da li temperature dostizu 30 stepeni sto bih iskreno volela, moze i malo preko. :) 

Komentari:

sitonija
Plićak počinje otprilike kod stadiona, tj u visini kuće TA VRAHAKIA, to je kod prvih beach barova u delu Sarti beach... Od ARISTOTELISA do ovde ima oko 600m šetalištem uz samu plažu. U septembru je more prilično toplo, a spoljna temperatura prava letnja ako ima sunca. Međutim u septembru zna da bude i kišovito, a iskreno vam želim da u vreme vašeg boravka vreme bude lepo. Plaža ispred Aristotelisa postepeno prelazi u dubinu.

aristotelis-tavrahakia-sarti

napisano: 2019-02-05 21:34:14

11199
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
banekuvar

Pozdrav :-) 

Zanima me da life znate much Archon u novom delu Sartija?
InnAce prvi put I demo u Grcku I odabrali smo Sarti her nam she cini najlepsi za odmor as decom :-). Hvala unapred name odgovorima 

Komentari:

banekuvar1
Hajde neko :-) :-) :-) valjda se zna nesto :-) :-)
napisano: 2016-04-27 15:14:38

11148
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
dudamisa
broj postova: 2

Mala pomoć,

Gledam za letovanje Sarti za supruga i dvoje dece starosti 8 i 7 godina, medjutim cujem komentare kako Sarti nije za decu zbog vetra i velikih talasa, pa ako neko moze da mi kaze jel to stvarno tako pošto me izludeše dokoni komentari i ako ima neka preporuka za smestaj, isli bi u periodu 15.07.-25.07.2016. dva tri dana gore dole moze da se pomeri.

Hvala unapred.

Komentari:

sitonija
Sve je pitanje shvatanja i percepcije..nekom prija, a nekom je strašno... vetar duva na svim ostrvima i poluostrvima u Grčkoj i to je normalno.. Mi koji živimo u Sartiju zahvalni smo toj "prirodnoj klimatizaciji" jer da je nije pocrkali bi od vreline usijanog betona zgrada u mestu oskudne vegetacije... Juče sam vozio grupu gostiju na pijacu u Sikiju, tamo bio pijačni dan, em gužva, em vrućina, kada sam vratio goste u Sarti čim su izašli iz kombija udahnuli su vazduh i rekli "ovde se ipak lakše diše" a još je maj, u julu i avgustu biće još vrelije...Osim toga ukoliko planirate obilaske Sitonije i odlazak na okolne plaže vrlo lako ćete pronalaziti mesta u zavetrini i sa mirnim morem, a sve na nekoliko km od Sartija.

11179
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
bokica

Pozdrav svima,
Upaltili smo 12 danau periodu od 13-25 juna, u novom delu Sartija vila Aristotelis, zanima me da li sam pogresila u odabiru? Da napomenem da Imamo bebu od 11 meseci.
takodje me interesuje da li je voda hladna u tom periodu i kakvo vreme da ocekujem posto smo uvek isli na more iskljucivo u avgustu...
I ako bi mogao neko da mi preporuci sta da obidjemo (ili zaobidjemo), koje plaze nam preporucujete? idemo kolima inace... hvala unapred :) (:

11148
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
marija123
broj postova: 33

super si izbor napravila, vreme u junu je obicno lepo, i voda je topla...tu ti je ispred kuce plicak za decu i uzivacete....

11153
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
sitonijanadlanu
grupa:
broj postova: 4
reputacija:
SARTI - VELIKI PARKING - NOVI KIOSK

Tačno preko puta agencije SITHON/ASTRA TRAVEL na velikom parkingu otvorena je nova odlično snabdevena trafika. U ponudi su sladoledi, rashlađena pića, slatkiši i slaniši, cigarete.... Objekat se nalazi na samoj ulici kojom se iz dela Novi Sarti prelazi u Stari Sarti. Baš lepe stvari se dešavaju u Sartiju.

kiosk sarti 

kiosk sarti

kiosk sarti  

11097
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
sitonijanadlanu
grupa:
broj postova: 4
reputacija:
A SADA TORTAAAAAA.....

Sutra ispraćamo još jednu smenu, rekao bih uspešnu pa je red da se malo i počastimo... Ovaj put sa ekipom iz kuće OLGA...

torta sarti 

torta sarti   

Komentari:

sitonijanadlanu
Dragim gostima TORTA, a nama DIPLOMA - Udruženje za aktivan i zdrav život POZITIVA Pančevo

11091
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
fireman
broj postova: 2

Jedan savet za sve koji ne zele da bace svoj novac a to je da kako znaju izbegnu šupu zvana Sati inn.Posle 5 dana sam prinudjen da menjam smestaj zbog nesnosne buke koja dolazi iz obliznjeg nocnog kluba i koja traje do 05h ujutru.Ono što najviše iritira je cena koja nije mala a za uzvrat ne dobijate ni ono najosnovnije a to je ODMOR I miran san zbog koga ste i dosli.Hocu da napomenem da za vreme boravka cistacice NE ULAZE u sobe.

11039
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
autor
Biksi
broj postova: 3

Molim Vas, treba mi hitno preporuka za smestaj u Sartiju, za 4-ro.t Termin oko 18.jula. Da li je povoljnije na licu mesta traziti smestaj i koliko prosecno to izadje po osobi, ILI rezervisati preko agencije?

Hvalaaaaaa punoooo :)

11163
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 9
idi na dno idi na vrh
autor
DZULI
broj postova: 3

Molim vas za pomoć, suprug, dve ćerkice i ja želimo da rezervišemo smeštaj u hotelu Corali u Sartiju, može li mi neko reći nešto više o samom smeštaju?

10993
Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016 - Post broj: # 10
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Sarti - SARTI 2016
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa

copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com