Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW
strana
1
od 1

autor
popov
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Pozdrav svima,
Da li neko moze da mi kaze nesto o vili Mihalis i Akis? Naime,mi smo uplatili za vilu Akis new,jos uvek nemamo slike gotove vile,pa ako nesto moze da mi kaze o novoj vili bila bih vam zahvalna. Koliko ima do najblize plaze i da li je ta plaza uredjena sa lezaljkama i suncobranima? Idemo sa devojcicom od 5 godina,planiramo da kolima obidjemo sve lepse plaze,ali bitno mi je da I u blizini imamo neku opciju za plazi.. hvala unapred
Komentari:
sitonija
Ova kuća je još u izgradnji, a prve fotografije biće postavljene odmah posle 2. maja kada budem u Sartiju. Kompleks AKIS/MIHALIS smešten je preko puta magistrale u visini stadiona, znači dela koji razdvaja Novi Sarti i deo sa plićacima, sitnim peskom i beach barovima Sarti beach. Udaljenost do plaže je 465m putem, s tim što do magistrale vodi zemljani put, a onda asfaltnim putem kraj stadiona izbijate na plažu.

napisano: 2019-02-05 21:34:14

Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 1
autor
popov

Uuuh nama su rekli 300m i niko nam nije spominjao zemljani put...
Znaci do vile nema ni asfalta?! Trebala sam prvo da se konsultujem sa vama,sad nema nazad,uplatili smo celokupan iznos...
Hvala vam u svakom slucaju,i molim vas da postavite slike cim budete u prilici.. Pozdrav!
Komentari:
sitonija
Da, ti grčki metri se malo razlikuju od standarda, a od magistrale do kuće vodi zemljani put. Kompleks Akis-Mihalis ima dosta zelenila, bazen, dvorište sa roštiljem i najvažnije mir koji se u Sartiju sve teže pronalazi. Ne brinite ništa, bićete smešteni u potpuno novoj kući, slike obećavam čim budem u Sartiju za dve nedelje, a do najlepših plaža Sitonije ne može se peške, a do Sarti beacha može laganica. Sve najbolje pa se vidimo u Sartiju!
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 2
autor
popov

Sad ste me malo utesili :)
Pomislila sam da je kuca u nekoj prasini zbog tog zemljanog puta.. sad mi je lakse zbog tog zelenila :) a svakako planiramo kolima da obidjemo sve te lepse plaze,to se ne sme propustiti.
Hvala najlepse :)
Komentari:
sitonija
Samo opušteno, bićete u potpuno novom smeštaju u okruženju koje možda još samo kuća VAMBINIS ima, ali je AKIS uvućen u odnosu na magistralu pa je mir još veći. Da, ima puno zelenila, cveća, palmi, tu je i deo oko bazena, ma baš za opuštenu varijantu. Evo par fotografija da steknete sliku, a na poslednjoj se vidi i taj "strašni" prašnjavi put. Verujte mi nije ni približno strašan kao neki koji vode do najlepših plaža Sitonije. Ali to je Sitonija, divlja i prelepa...

Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 3
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527

AKIS NEW - Sarti - 5.maj 2016
Danas su u toku finalni radovi oko čišćenja, a raspakuju se i postavljaju dušeci za krevete, ćebad se sunča... dakle još malo pa gotovo. Inače kuća iznutra izgleda još lepše nego spolja, oprema je modernog dizajna, kupatila sa tuš kabinama, u kuhinjama su eko frižideri marke MORRIS, a klime su renomirane DAIKIN... Terase su prostrane orjentisane na sever, znači ceo dan u hladovini i sa pogledom na vinograd i Atos u daljini.... Po svemu sudeći biće ovo kuća u vrhu ponude Sartija za ovu sezonu. Ispred starog AKIS-a uređena je travnata površina sa nastrešnicom i roštiljem, kao  i deo za decu sa toboganima.

Danas su u toku finalni radovi oko čišćenja, a raspakuju se i postavljaju dušeci za krevete, ćebad se sunča... dakle još malo pa gotovo. Inače kuća iznutra izgleda još lepše nego spolja, oprema je modernog dizajna, kupatila sa tuš kabinama, u kuhinjama su eko frižideri marke MORRIS, a klime su renomirane DAIKIN... Terase su prostrane orjentisane na sever, znači ceo dan u hladovini i sa pogledom na vinograd i Atos u daljini.... Po svemu sudeći biće ovo kuća u vrhu ponude Sartija za ovu sezonu. Ispred starog AKIS-a uređena je travnata površina sa nastrešnicom i roštiljem, kao  i deo za decu sa toboganima.

Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 4
autor
TijanaM90
broj postova: 1

Imam nekoliko pitanja u vezi vile Akis New:
Da li u blizini vile ima taverni, restorana, girosa... ili sličnog, gde se može kupiti neka brza hrana? Ili se mora ići do starog dela?
Da li su studiji/apartmani opremljeni peškirima, ako jesu na koliko se menjaju?
Da li je bazen otvoren tokom celog dana, ili ima neku pauzu za vreme popodnevnog odmora (vidim da toga ima u nekim vilama)?
Hvala unapred!
Komentari:
sitonija
AKIS NEW se nalazi preko puta magistrale u delu gde oko kompleksa nema sadržaja, pa ni prodavnica. Dakle u nabavku s emora do nekog od supermarketa u Sartiju, bliže su oni u delu Novi Sarti npr EXPRES odlično snabdeven u blizini kuća GRIGORIS, TALIZETI i IORANNA. U kući peškira nema, a posteljina se menja na pola smene. Bazen je otvoren od 9-20h, nema ograničenja u vreme sijeste ali naravno treba ispoštovati vreme odmora. Uz to bazen je dosta zaklonjen kućom MIHALIS tako da u AKIS NEW sigurno nećete imati problem sa bukom. Pozdrav!
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 5
autor
sitonija

AKIS NEW - kuća koja je ispunila očekivanja
Potpuno nova kuća deo kompleksa AKIS-MIHALIS, moderno opremljena i sa svim uslovima za prijatan boravak. Parking prostor postoji ispred kuće, a bazen je dovoljno daleko da buka sa njega ne dolazi do soba. Evo i slika unutrašnjosti studija.

Â
Potpuno nova kuća deo kompleksa AKIS-MIHALIS, moderno opremljena i sa svim uslovima za prijatan boravak. Parking prostor postoji ispred kuće, a bazen je dovoljno daleko da buka sa njega ne dolazi do soba. Evo i slika unutrašnjosti studija.

Â
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 6
autor
Ivonadora

Zdravo svima, da li je neko skoro boravio u ovoj kući, mi smo uplatili, a potrebno mi je par info iz prve ruke :) ?
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 7
autor
Danibu
broj postova: 4

broj postova: 4

Pozdrav svima da li neko zna nesto o kuci Anestis u Sartiju?
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
AKIS NEW - Post broj: # 8
Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma:
sitonijanadlanu
thalassa
copyright by
sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by
sitonijanadlanu.com