Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017
strana
1
od 1

autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

SARTI LETO 2017
Ovo je tema gde će biti postavljane aktuelne informacije koje se odnose na mesto SARTI i okolinu... A prvi izveštaji i fotografije već za vikend 25/26.marta 2017. kada će biti prvi ozbiljniji obilazak i analiza Sartija pred početak nove sezone... Naravno akcenat će biti na potpuno novim kućama koja će ovog leta primiti prve goste i svakako biti najtraženije u ponudi Sartija... Dakle za koji dan prve fotografije sa lica mesta i kuća AVLI, JORDAN NEW, VASO NEW, FILIPOS NEW... i obilazak kuća koje će od ove sezone biti prvi put u ponudi MARIANTI, KOSTAS, DORA...
Ovo je tema gde će biti postavljane aktuelne informacije koje se odnose na mesto SARTI i okolinu... A prvi izveštaji i fotografije već za vikend 25/26.marta 2017. kada će biti prvi ozbiljniji obilazak i analiza Sartija pred početak nove sezone... Naravno akcenat će biti na potpuno novim kućama koja će ovog leta primiti prve goste i svakako biti najtraženije u ponudi Sartija... Dakle za koji dan prve fotografije sa lica mesta i kuća AVLI, JORDAN NEW, VASO NEW, FILIPOS NEW... i obilazak kuća koje će od ove sezone biti prvi put u ponudi MARIANTI, KOSTAS, DORA...
Komentari:
Ema
Pozdrav! Nova sam na forumu :)
Nikad nisam bila u Sartiju a ovako po pričama i slikama me je oduševio. Zanima me da li negde u Sartiju postoji iznajmljivanje bajseva? Hvalaa
napisano: 2019-02-05 21:34:14
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 1
autor
konjic
grupa: user
broj postova: 1

zdravo,
procita sam sve o Sartiju i zakljucila da je za decu najbolji Sarti Beach. Ali, da li u blizini plaze postoje fast foodovi, prodavnice i restorani? Ako ima sve to molim za preporuku par vila na samoj plazi u Sarti beachu, ne znam gde pocinje SB.
procita sam sve o Sartiju i zakljucila da je za decu najbolji Sarti Beach. Ali, da li u blizini plaze postoje fast foodovi, prodavnice i restorani? Ako ima sve to molim za preporuku par vila na samoj plazi u Sarti beachu, ne znam gde pocinje SB.
Hvala puno i pozdrav
Komentari:
sitonija
SARTI BEACH je najjužniji deo mesta i počinje od fudbaslkog igrališta, a proteže se sve do kraja mesta. Ovaj deo je sa sitnim peskom na plaži i dugačkim plićacima pa je iz tog razloga popularan među porodicama sa malom decom. U ovom delu ima jedan minimarket i nekoliko taverni gde posebno treba izdvojiti tavernu EVROS jednu od boljih u mestu. Na plaži postoji nekoliko beach barova sa sadržijma, ležaljkama i suncobranima, a neki imaju i ponudu vodenih aktivnosti. Å to se tiče smeštaja na samoj plaži dobar izbor može biti SUNRISE HOTEL. Nalazi se u prvom redu uz plažu pred sam kraj Sarti beach-a. Na plaži ispred hotela nalaze se sadržaji hotela, istoimeni beach bar sa ležaljkama, suncobranima i delom za sedenje, a naravno sve sa najdirektnijim pogledom na Atos. Å etalište postoji duž celog Sarti beach-a uređeno je i osvetljeno. Kod stadiona koji razdvaja Sarti beach i Novi Sarti nalazi se još jedan smeštaj sa preporukom kuća TA VRAHAKIA. Ostali smeštaji koji nisu baš u prvom redu ali su vrlo traženi u ovom delu Sartija su AGNI, ERIFILI... a ovde su i hoteli u kojima uglavnom odsedaju gosti iz Nemačke kao što su Pontos, Phyllis, Stefani...

A evo i mape gde se može videti položaj navedenih kuća i hotela kao i lokacija Sarti beach-a.

A evo i mape gde se može videti položaj navedenih kuća i hotela kao i lokacija Sarti beach-a.

Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 2
autor
milena

Postovani, nova sam na forumu, i mozda vec odgovori na moje pitanje postoje u nekoj temi, ali zbog nedostatka vremena da istrazujem detaljno resila sam da Vam se obratim. Naime, planiramo letovanje u Grckoj, prvi izbor nam pada na Sitoniju. Konkretno nas zanima mesto na Sitoniji u kom ima sve sto je potrebno. Kada kazem "sve sto je potrebno", mislim na to da smo smesteni u jednom mestu u kom ima i dobra plaza, i vecernji izlazak i dobra pekara, prodavnica, ambulanta, apoteka... Nismo mnogo voljni za obilazak bas svakog dana, jer nam je na prvom mestu odmor, a mi pod istim podrazumevamo ustajanje ujutru, dobar dorucak i plaza koja nam je na max 10 minuta hoda. Isto tako ne iskljucujemo mogucnost obilaska okolnih plaza, ali jednostavno ne zelimo da nam to bude prva stvar na koju cemo da mislimo kad se probudimo, jednostavno ne zelimo tu vrstu opterecenja, jer ipak putujemo sa detetom, koje treba u toku dana i da odspava. Mi smo mladi bracni par sa detetom od 2,5 godine, putujemo svojim autom, i raspolazemo finansijskim mogucnostima za jedno pristojno letovanje u pristojnom i cistom smestaju. Ne iskljucujemo ni mogucnost nekog ok hotela, ako imate neki predlog, ali trenutno me najvise interesuje predlog samog mesta koje biste Vi predlozili porodici sa malim detetom...
Hvala unapred, s postovanjem, Milena ÄŒačak.
Komentari:
sitonija
Draga Milena, pre svega dobrodošli na forum o destinaciji koja će verujem ispuniti vaša očekivanja. Sitonija jeste pre svega destinacija za pobornike aktivnog turizma, a razlog je veliki broj plaža koje postoje na poluostrvu. Naravno ništa se ne mora, pa ni juriti sa plaže na plažu da bi se overile. Na vama je da odredite svoj program i ritam obilazaka ali svakako isplanirajte da obiđete barem nekoliko lokaliteta zbog kojih su se mnogi zaljubili u Sitoniju.
Mesta sa sadržajima na Sitoniji su Sarti, Nikiti i Neos Marmaras, tu imate sve što može zatrebati, šetalište, restorane, supermarkete, doktora... a sva tri mesta okružena su rajskim plažama do kojih lako i brzo stižete.
Od manje sadržajnih mesta razmotrite eventualno Toroni koji ima sjajnu plažu, predivne zalaske Sunca i šetalište duž celog mesta. Međutim ovo mesto je skromnije što se tiče ostalih sadržaja i prilično je mirno.
Na mom drugom sajtu o Sitoniji na linku MAPA PLAŽA SITONIJE možete pogledati kako izgledaju plaže u okruženju svakog pojedinačnog mesta pa možda onda da odlučite koje bi mesto izabrali za bazu.
Plaža Sartija je korektna, ima tri dela od naglog prelaska u dubinu, preko postepenog do plićaka i siznog peska na obali ali ovde su česti vetrovi pa to imajte u vidu. Međutim na rubnim delovima Sartija nekoliko je plaža bolje zaklonjenih od vetra pa i to ne treba da bude nerešiv problem. Nikiti ima lepo šetalište i pola mesta ima pristojnu plažu, pola ne jer tu je luka i dosta trave u vodi. Maramaras ima solidnu gradsku plažu u delu kod stadiona pa prema Porto Carrasu, a na severu mesta je plaža Paradiso. Ne opravdava svoj rajski naziv ali jako su blizu Lagomandra, Spathies, Kalogria, Koviou... plaže koje osvajaju na prvi kontakt.
Eto toliko za prvu informaciju oko izbora mesta, a kada napravite uži izbor onda da konkretizujemo i izbor smeštaja. Javite se ili ovde ili me kontaktirajte mejlom na sitonijanadlanu@yahoo.com pa da potražimo optimalno rešenje.
Veliki pozdrav, a za vas nekoliko fotografija iz vašeg kraja nastalih u prelepoj Ovčarsko-kablarskoj klisuri, mestu odakle sam poneo mnoge lepe impresije i tamo se uvek rado vraćam.
Sve najbolje! Zoran, Zemun/Sarti

Mesta sa sadržajima na Sitoniji su Sarti, Nikiti i Neos Marmaras, tu imate sve što može zatrebati, šetalište, restorane, supermarkete, doktora... a sva tri mesta okružena su rajskim plažama do kojih lako i brzo stižete.
Od manje sadržajnih mesta razmotrite eventualno Toroni koji ima sjajnu plažu, predivne zalaske Sunca i šetalište duž celog mesta. Međutim ovo mesto je skromnije što se tiče ostalih sadržaja i prilično je mirno.
Na mom drugom sajtu o Sitoniji na linku MAPA PLAŽA SITONIJE možete pogledati kako izgledaju plaže u okruženju svakog pojedinačnog mesta pa možda onda da odlučite koje bi mesto izabrali za bazu.
Plaža Sartija je korektna, ima tri dela od naglog prelaska u dubinu, preko postepenog do plićaka i siznog peska na obali ali ovde su česti vetrovi pa to imajte u vidu. Međutim na rubnim delovima Sartija nekoliko je plaža bolje zaklonjenih od vetra pa i to ne treba da bude nerešiv problem. Nikiti ima lepo šetalište i pola mesta ima pristojnu plažu, pola ne jer tu je luka i dosta trave u vodi. Maramaras ima solidnu gradsku plažu u delu kod stadiona pa prema Porto Carrasu, a na severu mesta je plaža Paradiso. Ne opravdava svoj rajski naziv ali jako su blizu Lagomandra, Spathies, Kalogria, Koviou... plaže koje osvajaju na prvi kontakt.
Eto toliko za prvu informaciju oko izbora mesta, a kada napravite uži izbor onda da konkretizujemo i izbor smeštaja. Javite se ili ovde ili me kontaktirajte mejlom na sitonijanadlanu@yahoo.com pa da potražimo optimalno rešenje.
Veliki pozdrav, a za vas nekoliko fotografija iz vašeg kraja nastalih u prelepoj Ovčarsko-kablarskoj klisuri, mestu odakle sam poneo mnoge lepe impresije i tamo se uvek rado vraćam.
Sve najbolje! Zoran, Zemun/Sarti

Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 3
autor
TanjaBL

Veliki Pozdrav,
pročitala sam većinu vaših postova i nadam se da mi možete pomoći oko odabira smještaja u Sartiju. U pitanju su 2 odrasle osobe ,a termin najranije od 12.8.
Pošto smo iz Banja Luke, molim vas da mi preporučite nekog od turoperatera iz B.Luke sa kojim sarađujete.
Nama se svidjela vila Aleksandros,Sartiros,Marianti.
Samo je bitno da smještaj nije preskup jer imamo u planu obilazak :)
Hvalaaaa
Pozdrav iz Banja Luke
Komentari:
sitonija
Sve tri kuće su u klasi, Aleksandros za nijansu kvalitetnija ali se nalazi u brdovitom delu mesta. Uz Marianti pogledajte i kuću Atina koja je u njenoj blizini. Sartios je opet najbliži centru. Agencije u Banja Luci gde možete sve završiti su AGENCIJA NOVA (Vidovdanska 2, Telefon: 051 491 030 ili 051 491 031), SEBASTIJAN (Kralja Petra I Karađorđevića 99a, Telefon: 051 224 030), UNIS TOURS (Kralja Alfonsa XIII br. 7, Telefon: 051 340 960), ZEPTERPASSPORT (Veselina Masleše 8, Telefon: 051 213 394). Pozdrav pa se vidimo u Sartiju!
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 4
autor
Sofi
broj postova: 2

Da li je neko bio u vili Dora u Sartiju? Da li je taj deo daleko od starog Sartija gde je centar desavanja? Hvalaa :)
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 5
autor
sitonija

FISH SPA AND BEAUTY CENTAR - SARTI
12. maj 2017. godine dan je kada je Sarti praktički započeo novu sezonu. Otvorena je većina lokala, tu su već i prvi gosti, a danas je stigla i INFO TURA 2017. subaegenti iz cele Srbije koji će se u sledeća 4 dana upoznati sa ponudom Sitonije. Danas je bilo i svečanih otvaranja pa je tako u pešačkoj ulici u blizini FAST FOOD OVELIX zvanično otvoren prvi i jedini FISH SPA BEAUTY CENTAR u Sartiju.
Uz prisustvo velikog broja zvanica i znatiželjnih gostiju lokalni sveštenik osveštao je prostorije novog centra u kojem se nude ulsuge Fish SPA tretmana nogu kao i kozmetičke i usluge šminkanja, a postoji i prodajni deo kozmetike i šminke.
Nakon svečanog otvaranja svi zainteresovani mogli su besplatno probati tretmane, a sve dame dobile su i prikladne poklone. Pa eto i Sarti je danas dobio nešto drugačije i red je da poželimo sreću simpatičnim vlasnicima ovog lokala. Sartios, Kirjakia i Zoi sve najbolje!

12. maj 2017. godine dan je kada je Sarti praktički započeo novu sezonu. Otvorena je većina lokala, tu su već i prvi gosti, a danas je stigla i INFO TURA 2017. subaegenti iz cele Srbije koji će se u sledeća 4 dana upoznati sa ponudom Sitonije. Danas je bilo i svečanih otvaranja pa je tako u pešačkoj ulici u blizini FAST FOOD OVELIX zvanično otvoren prvi i jedini FISH SPA BEAUTY CENTAR u Sartiju.
Uz prisustvo velikog broja zvanica i znatiželjnih gostiju lokalni sveštenik osveštao je prostorije novog centra u kojem se nude ulsuge Fish SPA tretmana nogu kao i kozmetičke i usluge šminkanja, a postoji i prodajni deo kozmetike i šminke.
Nakon svečanog otvaranja svi zainteresovani mogli su besplatno probati tretmane, a sve dame dobile su i prikladne poklone. Pa eto i Sarti je danas dobio nešto drugačije i red je da poželimo sreću simpatičnim vlasnicima ovog lokala. Sartios, Kirjakia i Zoi sve najbolje!

Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 6
autor
Ema

Pozdrav! Nova sam na forumu :) Nikad nisam bila u Sartiju a ovako po pričama i slikama me je oduševio. Zanima me da li negde u Sartiju postoji iznajmljivanje bajseva? Hvalaa
Komentari:
ozrennet
Ima i biciklova i Vespi i automobila
napisano: 2017-05-21 16:40:56
napisano: 2017-05-21 16:40:56
Ema
Hvala puno! A je l se zna u kom delu Sartija ima iznajmljivanje bajseva?
napisano: 2017-05-25 12:33:42
napisano: 2017-05-25 12:33:42
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 7
autor
Miloshhh

Cao svima!
Zanima me da li neko ima iskustva sa kucom papus u Sartiju? U kom se delu nalazi? Pored toga zanimaju nas cene po restoranima i da li ima neka veca prodavnica? i ako nam mozete reci nesto Oo Sartiju kao mestu. Hvala :)
Zanima me da li neko ima iskustva sa kucom papus u Sartiju? U kom se delu nalazi? Pored toga zanimaju nas cene po restoranima i da li ima neka veca prodavnica? i ako nam mozete reci nesto Oo Sartiju kao mestu. Hvala :)
Komentari:
sitonija
Kuća PAPUS nalazi se u drugoj ulici od mora na samom početku Novog Sartija. Kuća je vrlo skromna i slabo održavana ali je povoljne cene i sa apartmanima (duplexima) veće kvadrature. Dobra strana kuće je i pogled sa terasa studija smeštenih na drugom spratu kao i dobra pokrivenost wi-fi signalom (Mreža:GIANNIS). U visokom prizemlju smešteni su dupleksi 1 i 3 predviđeni za smeštaj 2-4 osobe kao i sobe 2 i 4 predviđene za smeštaj 2-5 osoba. Na prvom spratu su identični dupleksi 5 i 7 za manje i 6 i 8 za smeštaj više osoba. Na drugom spratu su studija 9,10,12,13,14 i 15 predviđena za smeštaj 3 osobe, imaju jedan francuski i jedan običan ležaj, ta etaža je naknadno sazidana pa je opšti utisak bolji. Klima se doplaćuje, sve sobe imaju LCD TV sa nekoliko SAT kanala. Terase su nešto uže.
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 8
autor
SiA

Postovani,
Prvi put mi je da putujem u Grcku izabrala sam mesto Sarti zamima me samo da li je nekad neko bio u kuci Ostraco da mi da neko misljenje o njemu.
Hvala. :-)
Komentari:
sitonija
Kuća odnsosno HOTEL OSTRACO nalazi se u srednjem delu Novog Sartija u bloku između oprve i druge ulice uz more. Raspolaže studijima i apartmanima predviđenim za smeštaj 2-3 osobe u studijima odnosno 3-5 osoba u apartmanima. Studija 1,2,3,4 i 5 kao i apartman 6 su smešteni u niskom prizemlju koja su osim male kvadrature i prilično niska, pogotovo izlaz na terasu gde je visina vrata manja od standradne. Dakle obratite pažnju na studija 1,2 i 3 koja su baš mala. Studio 4 ima terasu na ugao i to baš veliku, a kao i sve prethodne ima bočni pogled na more sa terasa koje su ispod nivoa ulice ali sve natkrivene velikim tendama. Na prvom spratu nalaze se sobe 7 koja je 1/2 studio sa mogućnošću da se smesti i jedno dete do 12 godina, studio 8 za dve osobe. Na drugom spratu su apartmani za 4 osobe broj 9 i 14, zatim 13 koji uz 4 odrasle osobe može primiti i jedno dete do 12 godina, a tu su i dvokrevetna studija 11 i 12. Sobe 9,10,11 i 12 na drugom spratu i sobe 7 i 8 na prvom imaju bočni pogled na more dok sobe 5,6 i 13 i 14 gledaju na ulicu. Malo komplikovano ali takav je i gazda kuće međutim nema u ovoj kući većih problema jer je sve čisto i uredno, a klime su vrlo kvalitetne marke FUJITSU. Staviću večeras i aktuelne fotografije iz "malih" studija u niskom prizemlju.
SiA
Da li možete da nam pošaljete neke slike za studio sa prvog sprata za 2 osobe?
Hvala. :-)
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 9
autor
LawStudent

Pozdrav svima. Zanima me da li neko ima iskusrva sa kućom Alekos u Sartiju?
Komentari:
sitonija
Kuća ALEKOS smeštena je na uzvišenju iznad crkve preko puta kuće ALEKSANDROS. Po strukturi sobe su studija predviđena za smeštaj 2-4 osobe i family room koji može primiti do 6 osoba. On je sastavljen od dva spojena studija pa ima i dva ulaza, dva kupatila, dve kuhinje, dve klime i jednu veliku terasu. Klima se doplaćuje, a wi-fi postoji jedino što je šifra malo komplikovanija pa je potrebno pažljivo uneti da bi se konektovali na internet. Kuća je starija i po svemu spada u klasu najskromnijih u mestu ali prednosti su prostrane sobe i lokacija za one koji žele da imaju brz i jednostavan izlaz na magistralu. Treba obratiti i pažnju na studio broj 7 koji ima "prolaznu" terasu, naime tuda prolaze ostali gosti pa to treba znati unapred. Sobe 1 i 2 su u visokom prizemlju, 3 na prvom, a 8 na drugom spratu i to su studija za 2-4 osobe. Soba 4 je na prvom, kao i sobe 5 i 6 koje se van vrha sezone prodaju pojedinačno pa dele terasu i primaju 2-3 osobe. Studio 7 je dvokrevetni i ima jedan francuski ležaj. Sobe 1,2,3,4 i 8 gledaju ka Sartiju, a 5,6 i 7 ka drugoj strani odnosno ka hotelu MAISTRALI.
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 10
autor
SiA

Da li može neko da nam slika studio na prvom spratu za 2 osobe za kuću Ostraco u Sartiju?
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 11
autor
sitonija

OSTRACO - SARTI - izgled 1/2 studia

Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 12
autor
danibu

Zdravo svima,nova sam na forumu;treba mi mala pomoc.Da li znate kako izgleda kuca Anestis u Sartiju tacnije novi deo Sartija.Ako mozete da mi kazete koliko je to udaljeno od marketa i ostalih sadrzaja.Veoma mi je bitno kakva je situacija sa parkingom u Sartiju u periodu od 29.07.
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 13
autor
marija123
broj postova: 33

broj postova: 33

ta kuca je blizu Kostas house kako mi se čini, lokacija je odlična, blizu ti je pekara i prodavnica , kao i plaza....parkiranje obično ispred kuce ili u prvom redu do plaže gde ima mesta za parkiranje obelezeno...
Komentari:
Danibu
Marija123,hvala ti jos jednom na odgovoru htela sam samo
jos da te pitam da li znas kakav je smestaj Anestis?
Hvala ti puno jos jednom
napisano: 2017-07-02 22:37:35
napisano: 2017-07-02 22:37:35
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 14
autor
Danibu
broj postova: 4

Hvala puno na odgovoru nadam se da nisam pogresila
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 15
autor
Danibu

Da li je neko bio u kuci Anestis i kakva su vam iskustvs?
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 16
autor
bikica84

Pozdrav svima!
Ove godine nas izbor je pao na Sarti. Putujemo suprug i ja sa dvoje dece (4 i 8g). Godisnji odmor imamo od 23.avgusta pa sam htela da pitam,da li je pametno u tom periodu doci na blef bez ikakve rezervacije vec smestaj traziti na licu mesta? Hvala
Komentari:
sitonija
Najveća gužva u Sartiju je u danima oko 15. avgusta, naime tada se slavi Velika Gospojina (Uspenje Presvete Bogorodice) što je ujedno i Slava sela. Nakon 20-tog avgusta situacija se smiruje ali ipak vam savetujem da uradite neku rezervaciju unapred. Sve ostalo je ipak oslanjanje na sreću.
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 17
autor
Johan

VILA _KIRIAKIS_SARTI -
Postovani korisnici ako ste porodicni ljudi sa malom decom u sirokom luku izbegavajte ovu kucu (vilom je ne bih nazivao). Naime, kuca je u drugom ulici od plaze, setalisna zona, nesnosna je buka. Inace kuca je toliko vrela da klima mora da radi 24h konstantno...spavanja nema ukoliko ne radi klima! Gazdarice neljubazne, krajnje nekorektne,naplatili bi vam sve cak i u suprotnosti sa ugovorom agencije koja nam je prodala aranzman. Kupatila su nehumana, mala, vrela, miris kanalizacije je nesnosan, Smestaj u toj kuci nam je olaksao odluku da se vise u Sarti ne vracamo...jer nema niceg tamo zbog cega bi se neko trebao vratiti.
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 18
autor
milicaa92

Da li neko ima iskustva sa Theodoroula house u Sartiju?
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 19
autor
Olja

Pozdrav svima,danas sam stigla u Sarti i moram priznati da sam jako razočarana.Nije sve kao na fotografijama,Sitonija uopšte -veliko razočarenje.Nisam unapred rezervisala apartman,tako da sam čitav dan šetala sa momcima iz raznih agencija koji nisu pronašli ništa adekvatno.U Sartiju sam sa decom i suprugom.Utociste smo našli u hotelu Sarti Plaza,osoblje je jako ljubazno,bazen divan i sobe uredne,kako nisu imali slobodan apartman,ustupili su na jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu koje imaju lepe terase koje se spajaju,cena 130 e dnevno,ukupno.U cenu je uračunat doručak,wi fi,klima uredjaj,korišćenje bazena.U dolasku sam svratila u Orange Beach,plaža je interesantna,ali nije dobro organizovana i oseća se smrad urina duž celog puta ka njoj.U gradu gužva,skuteri na sve strane,tako da ne možeš prošetati.Gradska plaža-vetar i talasi.Hrana u restoranu loša i skupa.Licni utisak-Crna Gora je za ovo Monte Karlo.
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 20
autor
Nadjolina

Cao svima,
Potrebna mi je informacija s obzirom da ne dolazim kolima a volela bih da obidjem okolne plaze Sartija, da li postoji neki gradski prevoz do Orange beach ili Klimatarija plaze? I koja bi cena bila recimo taksijem do tih plaza? I neka preporuka za plaze koje su dobre za decu. Hvala puno
Mesta na Sitoniji -
Sarti
-
SARTI 2017 - Post broj: # 21
autor
Giga79