Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Ormos Panagias - LAGONISI
strana 1 od 1
autor
vesna
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Postovani forumasi, zainteresovao me je Lagonisi beach resort. Da li je neko slucajno boravio tamo? Citala sam mnoge pozitivne komentare na TripAdvisoru. Da li je to bas tako? Na fotografijama plaza izgleda lepo, ali sam negde procitala da su posekli borove i da su poceli nesto da grade. Unapred zahvalna na korisnim informacijama. 


Komentari:

sitonija
Plaža LAGONISI je izuzetna plaža, ali nažalost kao i mnoge pre nje platila je cenu prevelike popularnosti. Znači velika posećenost, gužva i katkad neprimereno ponašanje i đubre koje ostaje za gostima u velikoj meri menjaju sliku ovih mesta. Gradilište u zaleđu plaže je projekat NEW TALGO koji se što se tiče rokova završetka otrgao kontroli. Očigledno, nema se para jer novi TALGO trebao je da zaživi još u julu prošle godine. Smeštaji na plaži LAGONISI su odlični ali osim samog smeštaja i plaže ne postoje nikakvi drugi sadržaji. Oba mesta u okruženju, ORMOS PANAGIAS i VOURVOUROU su preskupi za snabdevanje pa i to treba uzeti u obzir. Naravno neki traže baš ovako nešto i na LAGONISIJU će to sigurno pronaći. Znam da je mnogo "naših" bilo smešteno na ovom potezu ali kraj svih mojih apela da napišu svoja iskustva i postave po neku fotografiju nije bilo odziva. Da, to su oni ljudi koji su sami sebi dovoljni i vode se principima "ćutanje je zlato". Ne mogu da zamislim kako bi svet izgledao kada bi svi zaćutali, mada kada bolje razmislim u tom slučaju Sitonija bi bila mnogo bolja nego što je sada.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11137
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Ormos Panagias - LAGONISI - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
maja
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Plaža Lagonisi se meni mnogo svidela, i pored toga što je ostalo vrlo malo borova, i pored toga što smo svaki put prolazili pored tog bagera sa dubretom, i pored nedovršenog objekta u pozadini... Nije bilo ni toliko gužve, ali mi smo bili u septembru, pa treba i to imati u vidu... Po mom mišljenju, smeštaj koji Vesna pominje je preskup, iako su apartmani prostrani. Mislim da je bolja varijanta smestiti se, recimo, na Latoura plaži, ili u Ormos Panagiasu, odakle ima oko 5 minuta vožnje do Lagonisi plaže.


Komentari:

sitonija
Kada NEW TALGO bude završen LAGONISI će sigurno biti još traženije mesto nego do sada. A građevinski radovi su neophodni s obzirom da novi beach bar treba da bude najreprezentativniji na Sitoniji. Do tada neke stvari jednostavno ne treba zapažati.


napisano: 2019-02-05 21:34:14

10944
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Ormos Panagias - LAGONISI - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Ormos Panagias - LAGONISI
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com