Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM
strana 1 od 1
autor
MarijanaL
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Planiramo da idemo sa bebom od 11 meseci  sredinom jula na Sitoniju pa bih bila zahvalna na predlozima u vezi s mestom gde je najbolje otici? Idemo sa prijateljima koji isto imaju bebu istog uzrasta. Iako naravno planiramo da obilazimo Sitoniju, hteli bismo i da mesto u kom smo smesteni ima lepu plazu, potreban nam je i supermarket zbog hrane, a voleli bismo da mesto ima setaliste da mozemo uvece da prosetamo s decom, ali da ima i sadrzaje tipa nekoliko lepih restorana, kafica da mozemo nesto da pojedemo i popijemo. Dakle, da ima nesto tipa neke glavne ulice ili setalista gde bismo mogli sa decom da budemo.
A mislili smo da idemo na nevidjeno i da tamo potrazimo smestaj, pa bi nam koristio neki savet po tom pitanju. Ima li smestaja tako, i gde za tu varijantu ima dovoljno da ne lutamo previse? Imate li predlgo smestaja?
Zaista se radujem ovom letovanju, pa se unapred zahvaljujem na svim savetima :)



Komentari:

maloprase
Tesko da cete pronaci mesto koje zadovoljava sve navedene kriterijume. Najblize tome je po meni Sarti ali tamo stalno duva vetar i bojim se da vam ova plaza ne bi odgovarala. A isto mislim da trazenje smestaja na bum sa tako malom decom, jos u jeku sezone nije bas najpametnije resenje
napisano: 2012-05-29 13:32:04
Flame
Slazem se sa malimprasetom. Sarti ili Neos Marmaras, da bi bili zadovoljeni svi vasi pomenuti kriterijumi, ali ja sa tako malom decom ne bi isla na nevidjeno jer mislim da ne mozete tako brzo da nadjete odgovarajuci smestaj u jeku sezone, a i zasto bi isli na nevidjeno, ako necete preko agencije na ovom forumu i na https://www.facebook.com/#!/groups/131735176882973/ mozete naci dosta sajtova i brojeva telefona za direktni kontakt. U svakom slucaju sigurno cete uzivati u Sitoniji!
napisano: 2012-05-30 07:15:12
mungosava
Sarti ima i lepu plazu i steliste uz samu plazu i supermarkete i sve drugo sto vam treba. Vetar ne bi trebalo da vam bude problem, jer 5 min juzno od grada imate plazu Platania, koja je tako okrenuta da je u zavetrini ili zavisno od pravca vetra, severno odmah uz sam grad Ahladu, plitka, mirna pescana. Kako idete kolima, od Satrija do Kalamitsija ili Toronija vam je pola sata lagane voznje, pa ako duva vetar sa istoka, na zapadnoj obali ce vam biti mirno :) A Sarti je odlican kao mesto iz kojeg se lako stize do nekih neverovatno lepih plaza. Imate agencijske popuste i do 30%, a i na netu dobru ponudu, nema potrebe da rizikujete i idete bez obezbedjenog smestaja, a sa malom decom.
napisano: 2012-05-30 07:33:05
sitonija
SARTI definitivno može biti dobar izbor, a svakako razmotrite i NIKITI gde su sadržaji još kompletniji, imate i supermarket LIDL i jednostavan izlazak na obe obale poluostrva kada krenete ka plažama KARIDI, LATOURA, LAGONISI, TALGO, TRANI AMMOUDA, FAVA na istočnoj, odnosno plažama na zapadu AGIOS IOANNIS, KALOGRIA, LAGOMANDRA... sve pogodne za boravak male dece.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10992
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
TRU
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

SVAKA CAST NA FORUMU,
POSTO NEMOGU DA NADJEM SLOBODAN APARTMAN NA LAGAMANDRA
PLAZI INTERESUJEME,IMALI NA SITONIJI TAKO NEKO SLICNO MESTO.
TREBA MI PLAZA PESCANA SA POZADINOM BOROVE SUME DA DECA MOGU DA SPAVAJU PO NAJVECOJ VRUCINI A I DA JE APARTMAN TU NEGDE U BLIZINI .HVALA UNAPRED



Komentari:

sitonija
Na plaži KARIDI kod mesta VOURVOUROU pogledajte smeštaj TOP STUDIO koji ispunjava tražene uslove.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11073
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
TanjaBP
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Pozdrav svima,

Mi u nedelju (16.6.) krecemo na nase prvo letovanje na Sitoniji :-). Spletom okolnosti odsedamo u hotelu Makednos, pored Nikitija, sa detetom od 11,5 godina i bebom od 9 meseci.Molim vas da mi kazete da li je neko letovao u ovom hotelu jer agencije koje smo kontaktirali kazu da je prvi put u ponudi ove godine.Takodje potrebna nam je informacija da li u blizini ima neki veci supermarket, s' obzirom da ne mozemo da ponesemo bas sve sto ce nam biti potrebno za 15 dana letovanja sa bebom.Na sajtu sam malo tragala ali nisam sigurna da sam dobro shvatila da li je jedan Lidl u blizini Nikitija tj. u blizini pomenutog hotela (koji je po navodim sa njihovog sajta i iz nasih agencija oko 4-5 km od Nikitija).Takodje ako imate koji koristan savet za ovu destinaciju sta da ponesemo molim vas da podelite samnom.

Veliki pozdrav.

 




Komentari:

sitonija
MAKEDNOS hotel nalazi se na samoj plaži KOVIOU u blizini je NIKITIJA gde se neposredno pred ulaz u samo mesto kada dolazite iz pravca Neos Marmarasa nalazi LIDL supermaket, sa desne strane preko puta benzinske pumpe.
napisano: 2019-02-05 21:34:13
mircica
Mi ove godine planiramo da idemo u hotel Makednos,videli smo na forumu da ste Vi bili tamo,pa nas interesuje kakav je smestaj i kakva je hrana?
napisano: 2014-02-09 16:32:07

11055
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
nikola18
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Pozdrav svima,  da li neko ima iskustva sa iznajmljivanjem kuca ili nekih vecih apartmana(mezoneta)? Imamo potrebu za smestajem za tri odrasle osobe i dvoje male dece. Supruga i ja smo obisli Sitoniju pre 4 godine pa bismo sad vodili i decu jer smo odusevljeni Sitonijom!

Hvala unapred!




11025
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
gaga76
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Pomoc! Ne poznajem Grcku uopste, ali su mi svi oni koji je poznaju savetovali kao najbolji izbor za letovanje sa bebom. Naime, moj suprug i ja bismo krajem avgusta/pocetkom septembra vodili bebu na more. Ona ce tada imati 15 meseci. Suzili smo izbor na Sitoniju, ali ne i na mesto na Sitoniji. Icicemo kolima. Potreban nam je smestaj adekvatan za petnaestomesecnu bebu (prizemlje sa izlazom na bastu), mir, tisina, pescana plaza i plitko more, prirodan hlad i da ne moramo da idemo kolima do plaze. Hteli bismo da nam baza bude sa dobrom plazom, a da opcionalno idemo na druge, ako to zelimo. Bilo bi dobro da u blizini (ne mora u mestu) bude lekar, apoteka i vece prodavnice, kao i pijaca. Hvala vam unapred!


Komentari:

sitonija
Sitonija jeste lepa destinacija sa prelepim plažama, čistim morem i puno borovine, a smeštaji na samoj plaži pre se mogu pronaći na zapadnoj strani, ima ih severno od Neos Marmarasa, ali i severno od Toronija. Sadržajna mesta na Sitoniji su Sarti, Marmaras i Nikiti pa to imajte u vidu zbog snabdevanja i dodatnih sadržaja koje tražite. Pijaca postoji samo jedan dan u nedelji, četvrtkom u Neos Marmarasu, petkom u Nikitiju, a subotom u selu Sykija 11km južno od Sartija. Supermarketa ima u Nikitiju (Lidl, Masoutis, Galaksis) Marmarasu (Masoutis, Marinopoulos, Oikonomoi) Sartiju (Marinopoulos) Sykiji (Carrefour). Lekarske ordinacije postoje u Sartiju i Marmarasu, dom zdravlja u Agios Nikolaosu, a bolnica u Poligirosu.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11074
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
marija123
grupa: user
broj postova: 33
reputacija: 1

www.tavrahakia.gr
plaza, park sa travom, mir tisina, i igracke decije puno dvoriste, gazdarica ima devojcicu od 2g ...imas u prizemlju studia sa dvoristem...cisto i uredno



Komentari:

sitonija
Bez namere da umanjim bilo čije oduševljenje nekom kućom a u cilju realnih argumenata koji su u osnovi ovog foruma evo par činjenica. TA VRAHAKIA jeste lepa kuća, jedna od lepših u Sartiju i sa vrednim gazdama, ali kuća je praktički na livadi, potpuno usamljena, bez zelenila i drveća. Vrelo sunce Sartija učiniće da bez klime ovde bude jako vruće. Osim toga kuća se nalazi uz stadion i na nepunih 100m od ulice kojom baš svi autobusi ulaze u Sarti. A tu je i prašnjavi parking gde se radi deo smena u Sartiju, a gde se autobusi sa uključenim motorom zadržavaju neko vreme. U dane Slave sela 15 avgusta ovde je i vašar. Dakle ima tu još činjenica koje formiraju moje lično mišljenje da je TA VRAHAKIA dobra kuća ali ne baš toliko idealna kako je neki ne znam iz kog razloga predstavljaju. Možda je u pitanju ona "kud svi Turci tu i mali Muja". Naravno svako bira po svom ukusu ali park u miru i tišini ovde teško može da se realno nađe, pa ko to traži možda bolje da potraži dalje. Evo i fotografija koje pokazuju realnu situaciju.







napisano: 2019-02-05 21:34:14

11058
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
gaga76
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

Hvala!



11004
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
marija123
grupa: user
broj postova: 33
reputacija: 1

zena je pitala za mir i tisinu i plazu preko puta sa plicakom za decu, ova kuca sve ima, nama je app sa strane parkinga i nismo imali problema sa bukom i spavanjem, park iza kuce je super opremljen za decu, sa mekanom travom, gde deca idu bosa, preko puta je beach bar i plaza koja je super za decu.....
ja sam isla preko astre godinama , moji drugari su isli godinama, i ja iz komentara i sto sam bila i videla, neznam da astra ima tako dobre app i tako ciste app ....sve je stvar ukusa, ja sam samo htela da pomognem :)



Komentari:

sitonija
Vaše mišljenje niko ne osporava, a kakve veze ima Astra sa čiinjenicom da neko drugačije misli zaista mi nije jasno. Nekom će vaš savet pomoći, ali bila bi prava šteta da neko poveruje da svi misle isto. Svako bira i sudi po svom nahođenju, a različita mšljenja samo mogu pomoći nastajanju realne slike.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10984
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
tema: Opšta diskusija - Razno - GDE LETOVATI S DECOM
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com