Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM
strana 1 od 1
autor
Bikalana09
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Prvi put sam na forumu da pisem iako vas iscitavam vec neko vreme
malopre napisa roman i sad ne mogu da nadjem gde mi je otisao... no sustina je da li u Nikitiju ima privatnog smestaja  da se nadje krajem avgusta ,cula sam da je mesto ok ,imam dvoje male dece -5 godina devojcice ,isli bi svojim kolima i htela bih da ne idem preko agencije ,ali i preko sajta grcka info -grci mi nude neke  velike cene 80 eur dnevno sto ja ne mogu da platim ..pa me interesuje ima li na Sitoniji tacnije Nikitiju pristojnog smestaja ok 40 eur .....

Komentari:

sitonija
Večeras su u Sarti stigli ljudi koji su u Nikitiju "navodno" imali ponudu od 35 evra za smeštaj, mislili su da će u Sartiju proći jeftinije ali ovde tek od sutra ima nešto u ponudi i to za 70 evra za 4-krevetni apartman, na kraju su potpuno slomljeni i premoreni smešteni za 55 evra ali na samo dve noći i dobrom voljom gazdarice kuće koja je moj prijatelj. Po meni ovo nije odmor koji bi bilo ko poželeo.
napisano: 2019-02-05 21:34:14
Bikalana09
Hvala puno na expresnom odgovoru ....ako jos neko ima iskustva sa Nikitijem neka se javi .....
napisano: 2014-07-18 21:10:04

11161
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
LAZAR

NIKITI JE DIVNO ,MALO,MESTO SA DUGIM I UREDJENIM SETALISTEM.IDEALAN ZA ODMOR,I SA MALOM I SA VECOM DECOM.BLIZU JE, I IDEALNIM PLAZAMA I SA ZAPADNE I SA ISTOCNE STRANE SITONIJE. PO MOM MISLJENJU SU LEPSE PLAZE NA ISTOCNOJ STRANI.NECU PUNO O NIKITIJU KAO LETOVALISTU ,VEC ZELIM DA VAM SKRENEM PAZNJU NA APARTMANSKI SMESTAJ I NA NASE PROBLEME SA ISTIM.UKRATKO,NISMO ZELELI DA OVE GODINE IDEMO PREKO AGENCIJE,VEC SMO DIREKTNO KONTAKTIRALI VLASNIKA VILE KOJOJ JE IME HOUSE ANNA.DOGOVORILI SE SA GAZDOM,I UPLATILI AVANS OD 80 e.POSTO SMO RANIJE UPLATILI,KRAJEM JANUARA,VISE PUTA SMO SA NJIM KONTAKTIRALI I DALJE SE INFORMISALI O SMESTAJU.NA PUT SMO POSLI POCETKOM JULA.KADA SMO STIGLI U NIKITI ,PRVO SMO GA CEKALI SAT VREMENA DA NAS COVEK ISPOSTUJE, A KADA JE DOSAO,DOSLO JE I VELIKO IZNENADJENJE.I SVE STO JE COVEK IZBACIO NA INTERNET JE U ,NAJMANJU RUKU, CISTA LAZ.KADA SMO MU TO I SAOPSTILI , I DA ZELIMO PARE NAZAD,SAMO NAM JE ODGOVORIO DA GA PRIJAVIMO INSPEKCIJI, ALI DA NOVAC NE ZELI DA VRATI. BRZO SMO NASLI BOLJI SMESTAJ,KOD DIVNIH LJUDI,I IZUZETNO SE PRODILI,ALI SMO IMALI POTREBU DA SA VAMA PODELIMO INFORMACIJU O TOM BANDITU ,VLASNIKU VILE,HOUSE ANNA.COVEK JE KRETEN I PREVARANT.

11190
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
markolos

U kom smeštaju ste bili posle prevare u House Anna imate li neku preporuku blizu plaže?

11218
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
Rikitiki

Pozdrav svima, nova sam na forumu, ali citam vas od prosle godine.

Ako moze neko da mi kaze za House Anna u Nikitiju nesto vise. Nasla sam na prethodnim postovima misljenje da je plaza tu veoma dobra, ali posto u nasoj grupi ima tinejdzera koji vole da prosetaju uvece, zanima me koliko su udaljene radnje, taverne, poslasticarnice.... Dobila sam finu ponudu od njih sa cijenom?

Da li je neko vec bio ovdje? Molim vas za misljenja.

Inace, mi smo prosle godine bili u Neos Marmarasu u apartmanima Miramare, pa ako nekog zanima, mogu pisati o tome.

Hvala unaprijed! 

Komentari:

sitonija
HOUSE ANNA je kuća u dobrom delu Nikitija, sadržajnom mestu i blzu raskrsnice kojom se brzo stiže i do zapadne i do istočne obale Sitonije i predivnih plaža. Par postova pre imamo jedno loše iskustvo sa vlasnikom ove kuće, ali verujem da je bilo i situacija sa srećnijim ishodom.

11053
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
rikitiki

Hvala Sitonija na odgovoru za Anna House, ali smo odustali od nje jer nam se ucinilo da su radnje udaljene od kuce, a mi sami spremamo hranu i sto puta dnevno nam nesto zafali iz prodavnice.

U medjuvremenu smo se odlucili za Kasandrinos apartmane u Nikitiju, jer je bilo nekih pozitivnih komentara, a i na slikama sve izgleda OK. Citala sam ovdje da su gazde uredne, da se redovno cisti, da je plaza veoma blizu, blizu radnje, taverne i ostalo....Mi idemo autima i nije nam problem sto plaza nije vrhunska bas ovdje. Kalogria, Kalamitsi su nam osvojili srca prosle godine. Ove cemo probati na drugu stranu. Nadam se da ce odusevljenje biti jednako.

Da li znate vi nesto o Kasandrinos app? Ima li nesto novo kad je ovaj smjestaj u pitanju.

Hvala jos jednom!

Komentari:

sitonija
Da, ta kuća ispunjava kriterijume koje ste naveli, blizina plaže i sva tri velika supermarketa (Lidl, Masoutis i Galaxsis), uz to izlazi na deo plaže koji je bolji u Nikitiju, mnogo bolji od onog pre i oko luke. Smeštaj je odličan, čišćenje izamena posteljine i peškira je na 4 dana, ostaje samo da vidite odgovara li cena u terminu koji planirate. Inače kuća ANNA HOUSE je u blizini ove kuće i nešto bliža plaži.

11090
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
Kica
broj postova: 3

Mi smo 2015. bili u Vili Dimitra. Ja, supruga i dete od 20 meseci. Dogodila se i pljacka u tom periodu na prvom spratu. Porodicu iz Vranja sa sestomresecnom bebom su isprskali sprejom za spavanje nakon sto su usli kroz terasu. Inace vila je solidna, pored ima i parkinga. Kontakt mi je dao kolega koji je bio godinu dana pre. Agencija mi je za pocetak jula za istu sobu trazila 520 evra a ja sam je platio 400. Uplatio 100 evra ranije na Western union. Bez ikakvih problema. Vila se nalazi se na 200 metara od gradske plaze na koju smo mi dva puta otisli u popodnevnim casovima. Nakon 5 dana menjaju posteljinu, klkima je besplatna. Dvoriste je solidno za decu, postoji skara, ljuljaska velika.
Svaki dan smo isli na drugu plazu, imena im vec zaboravih. Gradska plaza ima trave malo. Najdalje i najcesce smo isli do Lagomandre koja ima prirodnu borovu sumu pored plaze. Sve plaze oko Nikitija su ludilo i steta ih je ne obici. Posebno je neverovatna plaza mala od 100-ak metara sa ogromnim drvetom po sredini, dve pecine sa strane, plitkom uvalom dugom 100 metara.
Stari deo Nikitija na brdu je caroban, na zalost mi smo ga prosli u naletu za jedno popodne.
Obisli smo i Neos Marmaras i Metarmophosis. Neos je sav u brdima, nismo obilazili plaze vec luku posto je bilo oblacno vreme. Ima dugu luku i ne znam kakve su plaze u okolini ali Lagomandra je na pola puta izmedju njega u Nikitija. Metarmophosis je selendra teska, plaza je uzas. Mesto moze biti samo baza za plaze u blizini.
Ko god ode u Nikiti nece se pokajati, narocito ako je spreman da malo istrazuje okolo.
Ove godine planiramo Sarti, samo da vidimo vredi li.

Komentari:

Janko74
Sarti...odlican potez. Malo simpaticno mesto a i dobra baza za obilazak predivnih okolnih plaza. Moja peporuka!!!
napisano: 2016-02-24 20:24:41

11129
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
duskica

Treba mi pomoc da odlucim da li da idemo u Nikiti ili Polihrono sa bebom. Molim vas ako je neko bio u oba mesta da nas uputi. Hvala

11067
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
Interstellar

Pozdrav, kako u Nikitiju funkcionisu taksi i autobuski prevoz, ima li organizovanog kombi prevoza po okolnim mestima? Neka posebna preporuka za konkretan rent-a-car ili taksi?

11099
Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Nikiti - NIKITI NA BUM
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa

copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com