Sitonija
tema: Opšta diskusija -
Relax kolači
-
PART 4
strana
1
od 1

autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

grupa: admin
broj postova: 527

RELAX KOLAŽ - part 4
Sitonija Relax - part 4
by Sitonijanadlanu

Komentari:
veca
Hocemo jos slika....mnogo su lepi kolazi. Ne mogu da docekam odmor, a polako se blizi pocetak jula....
Volela bih da vidim jos slika, naravno ako ih ima.
Putujemo kolima u Sarti pocetkom jula,aranzman smo uplatili u vili Theo preko NS travela. Koliko sam shvatila admin Sitonija je vodic u agenciji Astra? Bas bih volela i da se upoznamo u Sartiju. Toliko lepih opisa Sitonije na ovom sajtu, bas uzivam citajuci.
Bas sam se slatko ismejala citajuci deo sa biserima turista.
Moj zakljucak je da se treba bas lepo pripremiti, tj. informisati pre odlska na Sitoniju, da se ne bi propustila sva carobna mesta, kojih ima jako puno koliko vidim.
Prosle godine smo takodje bili na Sitoniji, u Metamorfosisu, ali nismo isli kolima, nego autobusom, pa smo prakticno bili "vezani" za mesto, a imamo i malo dete, tako da nista od Sitonije nismo prakticno ni videli, a bili smo nadomak tako prelepih mesta. Bogami, ove godine cu se bas potruditi da sve lepo organizujem i da vidimo sto vise, tj da uzivamo sto vise.
Hvala Sitoniji na ovako dobrom sajtu, a to mogu napraviti samo pravi zaljubljenici u Sitoniju.
A moja zelja je da i ja to postanem.
Pozdrav
napisano: 2013-04-27 14:58:09
napisano: 2013-04-27 14:58:09
veca
Zaboravih juce da pohvalim agenciju Astra travel, preko koje smo putovali autobusom prosle godine u Metamorfosis i pohvale za smestaj u vili Kostas.
Nadam se da ce i agencija NS travel zadovoljiti nasa ocekivanja. Jos jednom pozdrav za sve forumase!
napisano: 2013-04-28 10:51:30
napisano: 2013-04-28 10:51:30
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Opšta diskusija -
Relax kolači
-
PART 4 - Post broj: # 1
autor
veca
grupa: user
broj postova: 8

Hocemo jos slika....mnogo su lepi kolazi. Ne mogu da docekam odmor, a polako se blizi pocetak jula.... Volela bih da vidim jos slika, naravno ako ih ima. Putujemo kolima u Sarti pocetkom jula,aranzman smo uplatili u vili Theo preko NS travela. Koliko sam shvatila admin Sitonija je vodic u agenciji Astra? Bas bih volela i da se upoznamo u Sartiju. Toliko lepih opisa Sitonije na ovom sajtu, bas uzivam citajuci. Bas sam se slatko ismejala citajuci deo sa biserima turista. Moj zakljucak je da se treba bas lepo pripremiti, tj. informisati pre odlska na Sitoniju, da se ne bi propustila sva carobna mesta, kojih ima jako puno koliko vidim. Prosle godine smo takodje bili na Sitoniji, u Metamorfosisu, ali nismo isli kolima, nego autobusom, pa smo prakticno bili "vezani" za mesto, a imamo i malo dete, tako da nista od Sitonije nismo prakticno ni videli, a bili smo nadomak tako prelepih mesta. Bogami, ove godine cu se bas potruditi da sve lepo organizujem i da vidimo sto vise, tj da uzivamo sto vise. Hvala Sitoniji na ovako dobrom sajtu, a to mogu napraviti samo pravi zaljubljenici u Sitoniju. A moja zelja je da i ja to postanem. Pozdrav
Komentari:
sitonija
Biće naravno još puno kolaža, priča o Sitoniji se nastavlja sve dok barem većina gostiju ne počne da dolazi ovde dobro pripremljeno kako bi sa Sitonije poneli što više utisaka. Trenutno sam u Sartiju i "prikupljam" informacije i fotografije aktuelne situacije tako da ćete do vašeg polaska znati sve okolnosti na koje ćete naići. Ukoliko budem u Sartiju kada stignete bilo bi mi drago da se upoznamo i da vam lično pomognem u vašoj po meni jedinoj mogućoj odluci kada je Sitonija u pitanju. Sve najbolje i pozdrav iz prelepog Sartija!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
napisano: 2019-02-05 21:34:14
veca
Hvala Zoki, upijamo svaku informaciju vezanu za put i boravak na Sitoniji. Sada sigurno znam da sam napravila dobar izbor kada je Sitonija u pitanju, Sarti. Pozdrav
napisano: 2013-05-06 10:57:58
napisano: 2013-05-06 10:57:58
Opšta diskusija -
Relax kolači
-
PART 4 - Post broj: # 2
autor
veca

Zaboravih da pohvalim agenciju Astra travel, preko koje smo putovali autobusom prosle godine u Metamorfosis i pohvale za smestaj u vili Kostas. Nadam se da ce i agencija NS travel zadovoljiti nasa ocekivanja. Jos jednom pozdrav za sve forumase!
Opšta diskusija -
Relax kolači
-
PART 4 - Post broj: # 3
Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma:
sitonijanadlanu
thalassa
copyright by
sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by
sitonijanadlanu.com