Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Restorani, snabdevanje - Taverne - TAVERNA PIROFANI
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

PIROFANI SARTI - na korak ispred konkurencije!Taverna Pirofani - Sarti

Taverna koja po mnogo čemu odskače od inače raznovrsne ponude taverni u Sartiju je TAVERNA PIROFANI. Osim izuzetno kvalitene kuhinje i vrlo obimnih porcija u ovoj taverni osim standardne ponude može se poručiti i pileća supa sa šargarepom i dosta belog mesa u njoj po ceni od svega 4 evra. Prilika za efikasno okrepljenje nakon obilaska neke od atrakcija Sitonije. 

Naravno osim specijaliteta sa roštilja, ribe i morskih plodova u standardnoj ponudi restorana je i veliki broj kuvanih jela. Izdvajamo punjene paprike, musaku, sveži bob za koje se osnovni sastojci pribavljaju iz domaće bašte koju drži tast ljubaznog domaćina Nikosa inače vatrenog navijača PAOK-a i PARTIZANA.

Naravno radi lakšeg odabira jela na raspolaganju gostima je i jelovnik na srpskom kao i preporuka domaćina za jela koja ćete sigurno konzumirati sa posebnim zadovoljstvom.

TAVERNA PIROFANI nalazi se u ulici koja od parkinga (granica Stari/Novi Sarti) vodi ka pešačkoj ulici u blizini nove agencije SITHON TRAVEL, a na uglu sa ulicom u kojoj se nalazi ribarnica. Tavernu ćete vrlo lako prepoznati po cvetnoj bašti izdignute iznad nivoa same ulice tako da i u tom smislu imate savršene uslove za prijatan ručak ili večeru.  A možete i slediti koordinate GPS(N40.09489/E23.97868)

Nešto skromniji inventar, ali vrlo lepo i skladno ukomponovan u autentični interijer objekta i bašte, transparentne rolo tende u smislu zaštite od vetra, platneni stoljnjaci koji se menjaju čim sednete za sto, kvalitetna, raznovrsna i lepo servirana hrana uz izuzetno povoljne cene čine TAVERNU PIROFANI restoran sa apsolutnom preporukom u Sartiju. Na samom kraju zahvalnost i veliki pozdrav za gazda NIKOSA. Taverna Pirofani - na ćošku dve ulice


Taverna Pirofani - bašta u cveću izdignuta od nivoa ulice


Taverna Pirofani - specijalna ponuda


Taverna Pirofani - jelovnik na srpskom


Taverna Pirofani - pileći file, supa i horiatiki salata


Taverna Pirofani - souvlaki na Pirofani način


Taverna Pirofani - ljubazni domaćin Nikos - Ο Νίκος σας ευχαριστώ πολύ!
10959
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Restorani, snabdevanje - Taverne - TAVERNA PIROFANI - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
tema: Restorani, snabdevanje - Taverne - TAVERNA PIROFANI
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com