Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Mesta na Sitoniji - Psakoudia - PSAKOUDIA
strana 1 od 1
autor
maramat
grupa: user
broj postova: 2
reputacija: 1

dobar dan :)

znate li možda postoji li neki lokalni autobus kojim se može stići iz psakoudije do sartija?
ili barem koliko bi koštao taxi?

hvala unapred :)





Komentari:

sitonija
Bus predstavlja komplikovanu varijantu jer ide preko Marmarasa, Toronija i Kalamitsija do Sartija, dakle okolo naokolo, a taksi košta oko 50 evra, ako ga uopšte pronađete. Imati svoj auto ili barem rent a car čini mi se najpametniji izbor ukoliko ste smešteni u PSAKOUDIJI a želite da obilazite Sitoniju. I naravno dobar plan kretanja jer kilometri vam tada nisu saveznik.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10827
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Psakoudia - PSAKOUDIA - Post broj: 1
idi na dno idi na vrh
autor
mara
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Zdravo,nova sam na forumu pa ako nesto pogresim nemojte zameriti. Veliki sam obozavatelj Sitonije i letujem tamo vec godinama.U Psakoudiji sam letovala ove godine prvi put. To nije ona Sitonija koju znam i volim.More i plaza su koretni, ali samo to.More nema onu plavu boju na koju sam navikla. Plaza je O.K.Hotel Melisa gde smo bili smesteni podnosljiv.Posto smo isli nasim prevozom nemogu reci koliko kosta karta.Psaukodija je malo, mirno  mesto koje se moze obici sa kraja na kraj za otprilike pola sata . Nema park sa sadrzajem za decu,ali nekoliko hotela imaju neki osnovni mobilijar koji su koristili i oni koji nisu gosti hotela . Ima nekoliko marketa, taverni pored plaze,2 picerije i je uglavnom to. O.K mesto za porodice sa manjom decom i penzionere.Mi smo potrosili dosta na gorivo jer smo zujali do mesta koje volimo. Bili, videli i da nismo bili na drugim mestima u sitoniji verovatno bi bili zadovoljni u nacelu.MIsljenje nekog ko vec 7 letuje na sitoniji : Ima mnogo lepsih mesta za letovanje. 


Komentari:

sitonija
Po ko zna već koji put poklopljeno mišljenje, pogotovo kada se radi o odličnim poznavaocima Sitonije. Sitonija teritorijalno počinje tek tamo kod Metamorfozisa, a u najautentičnijem obliku kod plaže AGIOS IOANNIS na zapadnoj odnosno TRANI AMMOUDA na istočnoj obali. Po meni ni PSAKOUDIA ni GERAKINI nisu dobra baza za one koji svoje letovanje svode na aktivan pristup. Mnogo kilometara i vremena koje se može uživati na mnogo bolji način. Pozdrav za Maru uz dobrodošlicu na forum!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

10889
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Mesta na Sitoniji - Psakoudia - PSAKOUDIA - Post broj: 2
idi na dno idi na vrh
tema: Mesta na Sitoniji - Psakoudia - PSAKOUDIA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com