Sitonija
tema: Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN
strana
1
od 1

autor
Nix92
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Rezervisali smo ovu vilu Dora garden za 23.08... jedan cetvorokrevetni studio i jedan dvokrevetni, da li neko moze da mi kaze nesto vise o njoj? ono sto sam uspeo da saznam je da se nalazi 170m od plaze i nalazi se u starom delu.. ali to je sve :)
Komentari:
sitonija
DORA GARDEN nalazi se na ulazu B u Sarti, kuća je potpuno nova, ove sezone primila je prve goste. Raspolaže parking prostorom, a kuća ima nekoliko tipova studia, ne znam koje ste brojeve soba rezervisali. Kuća ima SAT TV sa RTS programom i grčeke digitalne kanale.
napisano: 2019-02-05 21:34:14
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN - Post broj: # 1
autor
Nix92

Sjajno, hvala na informacijama!
Sobe su br 4. i br 6. Malo je bezveze to sto je u prizemlju pa se bojimo za licne stvari, kakva su iskustva? Hvala vam jos jednom veliko!
takodje, da li postoji neka odredjana plaza gde mozemo naici na velike talase u popodnevnim casovima?
Komentari:
sitonija
Da, sobe u prizemlju zaista izgledaju kao da tu još nešto treba završiti, u pitanju su sobe 3,4,5 i 6 koje gledaju ka dvorištu. Sobe 1 i 2 koje gledaju ka ulici kao i 11 i 12 imaju sasvim drugi doživljaj i funkcionalni i estetski. Evo i fotografija načinjenih danas, 25.jula 2016. pa procenite i sami. Pozdrav iz Sartija!

Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN - Post broj: # 2
autor
likki83
broj postova: 1

Pozdrav svima,meni bi treba dvokrevetni smestaj u Sartiju u periodu 13.08.do 23.08.Sve sto sam gledala do sada na netu je uzasno skupo.Mogu li da dobijem neki kontakt gde bi mogla da se raspitam ta ovaj smestaj?
Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN - Post broj: # 3
autor
Nix92

Hvala vam puno na ovim slikama, koliko vidim, ovde necu smeti da ostavljam peskire i ostale stvari da se suse dok nismo u vili... jer nije nista ogradjeno ili gresim? Zaista deluje nedovrseno ali nadam se da je bar unutrasnjost onakva kakvu su nam pokazali u agenciji...
Koliko je to udaljeno od plaze? Rekli su nam da je 170m.. ali nesto sam skeptican nakon ovih slika, pozdrav!
Koliko je to udaljeno od plaze? Rekli su nam da je 170m.. ali nesto sam skeptican nakon ovih slika, pozdrav!
Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN - Post broj: # 4
autor
oljanet

Pozdrav,
Postovani,
Molim Vas za misljenje sto se tice buke iz okoline ove vile?
Cini mi se da je na raskrsnici glavnog puta i puta za Sarti pa me zanima da li su se gosti zalili na buku?
Mi smo telefonski rezervisali termin od 12-22.09 ali se jos razmisljemo iz gore navedenog razloga.Rezervisali smo sobu br 9.
Molim Vas za misljenje.
Hvala unapred.
Pozdrav Olja
Komentari:
sitonija
Bilo je ove sezone primedbi gostiju na buku sa magistrale, problem je najčešće izjutra kada ovuda prolaze kamioni za snabdevanje. Soba broj 9 orjentisana je ka dvorištu, pa samim tim i bolje "ušuškana" u odnosu na magistralu. Najveći problem imaju sobe 11 i 12 koje su okrenut baš ka magistrali. Ipak sve zavisi od gostiju, nekima to uopšte nije bio problem.
Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN - Post broj: # 5
autor
pedja

Pozdrav svim forumasima.
Godinama letujemo u Grckoj. Bili smo i na Sitoniji, ali za ovu godinu imamo opasan problem. Pretrazio sam sitoniju uzduz i popreko ali ne mogu da nadjem adekvatan smestaj. Naime, potreban nam je smestaj za dve porodice U prvoj porodici imamo troje dece, a druga porodica ima jedno dete. Voleli bismo da smestaj bude blizu plaze (ne mora biti na samoj plazi) i da ima dvoriste gde klinci mogu da divljaju. Naravno, sve to bismo za sto manje para. Odgovarala bi nam cena smestaja do 50ak eura a za drugu polovinu juna.
Javljajte, ako vam nesto padne na pamet.
Unapred hvala!
Javljajte, ako vam nesto padne na pamet.
Unapred hvala!
Komentari:
snef031
Dragi Pedja,
Preporuka su bungalovi Roula na Valti plazi. Smestaj bas kakav zelite, apartmani u kojima komotno moze da se smesti porodica sa 3 dece, cisto,kuhinja kao kod kuce, prelepo dvoriste, tobogan, klackalice, 2 rostilja, parking u hladovini, na 50m od pescane plaze, ljubazni domacini, wf, cena u junu 50e. Izolovano je od civilizacije, Sarti je na 7km, a najlepse plaze na 50m do 20km.
Bili smo pre 2 godine i zaista uzivali.
http://www.valtistudios.gr/en/
napisano: 2017-02-01 09:05:04
napisano: 2017-02-01 09:05:04
Smeštaji -
Sarti
-
DORA GARDEN - Post broj: # 6
Broj korisnika foruma: članovi: 1458
administratori foruma:
sitonijanadlanu